Concursul National de Freestyle Football, Piata Unirii, 13 mai

Afis-freestyle fotbal iasi
Iesenii vor putea participa duminica la un concurs de jonglerii cu mingea de fotbal. Printre concurenti vor fi si doi participanti la emisiunea “Romanii au talent”. “Concursul National de Freestyle Football va avea loc pe data de 13 mai, in Piata Unirii si face parte din programul «Iasi – oras european al sportului 2012».Vor fi prezenti cei mai buni zece practicanti romani.
Competitia va incepe la ora 10 si se va incheia in jurul orei 13″, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei. Iesenii ii vor putea vedea pe Bogdan Machedon din Bucuresti, locul I la campionatul national 2012, etapa Botosani, Alin Dinu din Bucuresti, locul II la campionatul national din 2008, Lucian Georgescu din Bucuresti, locul I la un concurs organizat de gsp.ro, Stefan Florescu din Botosani, locul III la Campionatul Mondial Praga 2011 si finalist la prima editie a emisiunii “Romanii au talent”.
La concurs vor mai participa Mirel Drambei din Botosani, Lucian Curelaru din Iasi, Vlad Batranu, concurent la a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”, Fabian Barna din Botosani, Vali Neacsu din Lehliu Gara si Marius Clavac din Dragasani.
Persoana care va castiga concursul va beneficia de un premiu de 800 de lei, locul II de un premiu de 600 de lei, locul III de un premiu de 400 de lei si locul IV de un premiu in suma de 200 de lei.

Autor: Felix GUZGA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: