Concursul Naţional de Cultură Generală Iaşi – 2014

campionat de cultura generala-afis-ateneul-tatarasi-iasi
Ateneul Tătăraşi găzduieşte sâmbătă, 29 martie 2014, de la ora 15.00 prima etapă a Concursului Naţional de Cultură Generală Iaşi – 2014 organizat de Societatea Română de Trivia şi Quiz Iaşi. Concursul se organizează în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră în Bucureşti, Galaţi şi Chişinău.
La Concursul Naţional de Cultură Generală Iaşi vor concura echipe de câte patru persoane, folosindu-se un format de prezentare a întrebărilor tip “pubquiz”, patru seturi a câte 25 de întrebări proiectate pe un perete şi citite de un moderator. La sfârşitul acestei faze se va întocmi un clasament al echipelor care au răspuns la cel mai mare număr de întrebări iar primele două vor intra în finala competiţiei. Această finală se va desfăşura conform formatului IQa, echipelor fiindu-le prezentate 72 de întrebări noi grupate pe 24 de subdomenii a câte trei întrebări fiecare. Punctajul finalei se va aduna cu punctajul etapei anterioare, iar echipa cu cele mai multe puncte va câştiga competiţia. Întrebările vor fi din domenii precum artă, ştiinţă, media, divertisment, stil de viaţă, sport, istorie ş.a.

INSCRIERI

Intrarea este liberă, iar înregistrarea echipelor se face pe pagina de facebook a evenimentului.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAȘI
Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi,  Tel/fax: 0232-261.846,
e-mail:ateneutatarasi@yahoo.com

Ateneul Tatarasi Iasi
facebook – ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: