REZULTATE / Concursul Leris – Colegiul ”E. Racovita”, 24 martie 2012

In data de 24 martie 2012, Colegiul National „Emil Racovita” a organizat, in colaborare cu Fundatia Leris, CONCURSUL LERIS pentru disciplinele: limba romana si matematica. Eventualele contestatii se vor depune luni, 26 martie 2012, la secretariatul Colegiului National „Emil Racovita”, intre orele 1000 – 1600. Rezultatele finale se vor afisa marti, pina la ora 20.00.

Premierea va avea loc in ziua de 28 martie 2012, in sala de festivitati a CNER, la ora 17.00.

IATA REZULTATELE FINALE – 24.03.2012, ora 21.30:

1. Pentru rezultatele cumulate: CLICK AICI

2. Pentru rezultatele la Limba romana: CLICK AICI

3. Pentru rezultatele la Matematica: CLICK AICI


Concursul Leris - Colegiul E. Racovita Iasi

Regulamentul de desfasurare

Elevii pot opta pentru a participa la una dintre cele doua probe sau la ambele; Timpul de lucru pentru probele de concurs este de o ora.

  • Matematica 10.15 – 11.15 . Elevii care dau teza numai la matematica vor fi prezenti la ora 9.30.
    CLICK PENTRU PROGRAMA

Rezultatele probelor vor fi apreciate, prin puncte de la 0 la 100, dupa baremele alcatuite de comisie. Ierarhia se stabileste in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute;

Vor fi alcatuite trei clasamente:

  • unul pentru proba de limba si literatura romana
  • unul pentru proba de matematica
  • unul pentru cumul de puncte (numai pentru cei care opteaza sa participe la ambele probe)

Se acorda Marele Premiu Leris pentru cumulul de puncte la cele doua discipline: romana si matematica si 5 locuri pentru premiile I, II si III in clasamentul cumulat. Numarul mentiunilor poate fi de minimum 15% din totalul participantilor; Pentru fiecare disciplina in parte, se acorda trei locuri pentru premiile I, II, III. In cazul mediilor egale, se suplimenteaza numarul de locuri; Pe baza unor criterii ce vor fi stabilite de Comisia de coordonare, in colaborare cu sponsorii, se vor acorda premii speciale.

Inscrierile se fac la secretariatul Colegiului National “Emil Racovita”, in zilele lucratoare, incepind cu data de 14-03-2012 pina la data de 22-03-2012, intre orele 8,00 – 16,00. Este necesara o copie a certificatului de nastere.

Taxa de participare – 20 de lei/proba, va fi achitata la contabilitatea Colegiului National “Emil Racovita”, in contul Fundatiei Leris, organizatorul concursului.  Nu vor achita aceasta taxa elevii ce reprezinta cazuri sociale sau sunt copii de cadre didactice din invatamântul preuniversitar, situatii ce vor fi probate printr-o adeverinta eliberata de scoala de provenienta.

In urma concursului, elevii cu premii si mentiuni se pot inscrie la Colegiul National „Emil Racovita” in clasa a V-a, in limita a 80 de locuri. Elevii vor avea asupra lor carnetul de elev, vizat la zi de conducerea scolii de unde provin.

INFO

Site: Concursul Leris 2012


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: