Concursul international de amatori si veterani la badminton ”BBS, la Iasi

Clubul Sportiv ”Preventis” Iași, în colaborare cu Balkan Badminton Series Bulgaria, va organiza în perioada 28-30 aprilie 2017 prima ediție a concursului internațional de badminton pentru veterani și amatori BBS, în Sala Sporturilor din Iași.

Concursul face parte dintr-o serie de 3 turnee internaționale organizate pe teritoriul balcanic, următoarele două ediții urmând a se desfășura în Bulgaria în luna iulie și în Grecia în luna octombrie.

În cadrul evenimentului sunt așteptați să participe peste 220 de sportivi din 14 țări: România, Bulgaria, Moldova, Turcia, Ukraina, Slovenia, Franța, Canada, Vietnam, Myanmar, Marea Britanie, India, Malaezia și Maroc, jucători ce vor evolua la individual dar și la concursul pe echipe unde sunt înscrise 28 de echipe.

Este pentru prima data cand se organizeaza un concurs international pe echipe pentru veterani si amatori.

PROGRAM

Programul competitiei va fi de dimineata de la 8,30 vineri, sambata, duminica pana seara. Festivitatea de deschidere va fi sambata, la ora 14,30 iar ceremonia, duminica dupa-amiaza, dupa terminarea tuturor meciurilor, in jurul orei 17:00.

Organizatorii isi doresc sa promoveze badmintonul la nivel local ca un sport accesibil, spectaculos și cu deosebite satisfacții la nivel fizic și psihic, pentru copiii și adulții de orice varsta din Municipiul Iași și din împrejurimi.

In acelasi timp, prin acest eveniment vor să promoveze și imaginea orașului Iași, ca unul dintre cele mai importante centre ale vieții sociale, culturale, academice și artistice românești, având în vedere cei peste 220 de participanți adulti din țară și din străinătate iar in acest sens beneficiaza de sprijinul Primariei Iasi si a Palatului Culturii.

INFO

Clubul Sportiv ”Preventis” Iași

www.facebook.com/Badminton-Club-Preventis

www.facebook.com/FRBadminton

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: