Concursul interliceal „Apa în comunitate”

apa-in-comunitate

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” și SC ApaVital SA Iași organizează concursul-maraton destinat elevilor de liceu „Apa în comunitate”. Competiția se va desfășura în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” (Bd. Ștefan cel Mare nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) pe data de 21 martie 2015, începând cu ora 10.00.

La apelul lansat la începutul lunii februarie a.c., zece licee din Iași și Pașcani au răspuns provocării lansate de către organizatori: Colegiul „Costache Negruzzi” Iași, Colegiul Național Iași, Colegiul Naţional „Emil Racoviță” Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Iaşi, Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iași, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași, Liceul Teoretic de Informatică „Gr. Moisil” Iași.

Cele zece echipaje, formate din câte trei elevi de la fiecare liceu participant, vor trebui să răspundă la o serie de întrebări formulate din bibliografia comunicată odată cu regulamentul, dar și la întrebări de cultură generală.

Premiile pentru ocupanții primelor trei locuri în ordinea punctajului obținut sunt în bani și sunt acordate de SC ApaVital SA Iași (fondul total de premiere este în valoare de 2250 lei). Pentru ocupanții locurilor IV – X se vor acorda premii constând în obiecte și materiale promoționale.

INFO

Biblioteca Judeteană ”Gh. Asachi” Iași

Bd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 10 (Clădirea Galeriile Stefan cel Mare, etaj)

Telefon: (+4) 0332 110044

E-mail: contact@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: