Concursul-Festival International ”Grand Competition” Editia a ”II”-a

Concursul este dedicat stimulării creativității și spiritului competitiv al copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 19 ani, fiind destinat tuturor şcolilor de dans,muzica si teatru, institutiilot de invatamant, cluburilor copiilor, asociatiilor sau fundatiilor culturale, formatiilor si ansamblurilor de dansatori amatori, trupelor de dans, școlilor de teatru și muzică, etc.

Concursul-Festival este un proiect social, pentru că copiii defavorizaţi material vor fi scutiţi de taxa de participare, astfel încât ne bucurăm că vom reuşi să facilităm prezenţa lor la acest Concurs-Festival.

La Concurs vor participa copii de la 4 la 19 ani. Copiii orfani, copiii din familii cu 3 copii si mai multi, defavorizati material, cat si copiii cu dizabilitati – participa gratuit.

Concursul va avea loc in data de 11 noiembrie 2017 in Iași, Casa de Cultura a Studentilor, intre orele 09.00-20.00.

INSCRIERE

Inscrierile se fac AICI , data limita a inscrierilor este 01 noiembrie 2017!  TAXE DE CONCURS: Solo – 70 lei / pers/ ; Duo / Trio- 50lei/pers; Cvartet/Cvintet – 40 lei / pers / ; Grup (6-12persoane)/ Formatii (13+ persoane) – 30 lei / pers /. Regulamentul este disponibil AICI

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: