Concursul “Dragobetele saruta fetele”

Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi”, Iasi si Revista culturala Cronica ii invita pe liceenii ieseni sa participe la concursul Dragobetele saruta fetele. Acesta va consta in redactarea unei declaratii sau scrisori de dragoste adresate fiintei iubite (existenta sau imaginara).

Documentul nu va avea mai mult de 2500 de caractere (sau 350 de cuvinte), scrise in Times New Roman, cu corp 12 si spatiere de 1,5. Puteti semna scrisoarea / declaratia de dragoste cu un pseudonim, dar este nevoie, pentru a va putea inmana un eventual premiu, de datele dumneavoastra de contact. Nu vor fi luate in considerare decat creatiile originale, la a caror redactare autorii nu au apelat la surse precum internetul sau alte surse bibliografice. Declaratiile si scrisorile care nu vor respecta aceasta cerinta vor fi descalificate.

Termenul limita pentru trimiterea declaratiilor si scrisorilor de dragoste este 24 februarie 2011. Acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail a Bibliotecii Judetene “Gh. Asachi”, Iasi: bibiasi@hotmail.com, iar la Subiect se va nota Pentru Concursul Dragobetele saruta fetele.

Cele mai bune declaratii si scrisori de dragoste vor fi publicate in paginile  Revistei culturale Cronica. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 martie 2011 (numele castigatorilor vor aparea pe site-ul bibliotecii) si vor primi premii constand in carti, reviste si abonamente, dar si diplome. Premierea va avea loc la sediul Revistei culturale Cronica.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: