Concursul de Fotografie ”Sărbătorile Iasului 2013”

Concurs de fotografie - Sarbatorile Iasului

Primăria Municipiului Iasi, Yellow Store si Asociatia FotoIasi organizează în perioada 1-28 octombrie 2013 a treia editie a Concursul de Fotografie ”Sărbătorile Iasului 2013”. Concursul este deschis tuturor pasionatilor de fotografie, indiferent dacă sunt amatori sau profesionisti.

Fotografiile, făcute în perioada Sărbătorilor Iasului 2013, vor exprima punctul de vedere al autorului legat de acest eveniment ajuns anul acesta la cea de a XXII-a editie. Oamenii, locurile Iasului aflat în sărbătoare (si nu numai), interactionarea pelerinilor cu arealul iesean, sărbătoarea religioasă, manifestările laice – târguri, serbări, manifestări sportive – toate, la un loc, se pot regăsi în imaginile cu care se va participa la concurs.

  • Fiecare concurent poate participa cu un număr de maxim 10 fotografii digitale alb-negru sau (si) color (dar nu mai putin de 3), realizate prin orice procedeu tehnic. Se admite orice fel de prelucrare care vine în sprijinul transmiterii mesajului dorit de către autor.
  • Fotografiile pentru concurs vor avea următoarele caracteristici tehnice: minim 3000 de pixeli pe latura mare, salvate jpeg la rezolutie maximă.
  • Taxa de participare la concurs este de 20 lei.
  • Se vor acorda patru premii, respectiv Marele premiu (constând într-un aparat de fotografiat DSLR Nikon D3200 cu obiectiv Nikon 18-55 mm VR) – oferit de Yellow Store, Premiul I (în valoare de 500 lei), Premiul II (în valoare de 300 lei), Premiul III (în valoare de 200 lei) – oferite de Primăria Municipiului Iasi.
  • Imaginile se vor inscriptiona pe CD, împreună cu un CV al autorului (nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă de mail, adresă de sait/blog/FB), se vor pune într-un plic (împreună cu taxa de participare) si vor fi aduse de către autori la Primăria Municipiului Iasi între 21 si 23 octombrie 2013 la camera 12 (Biroul de Programe pentru Societatea Civilă) – pentru Ozolin Dusa, sau vor fi trimise prin postă, până cel târziu pe 22 octombrie 2013 pe adresa: Ozolin Dusa, C.P. 100 – O.P. 1 Iasi, sau vor fi duse de către autori între 21 si 23 octombrie 2013 la Magazinul Yellow Store din Palas Mall Iasi (pe plic se va mentiona pentru Concursul ”Sărbătorile Iasului”), ocazie cu care vor primi un card de fidelitate PhotoPASS încărcat cu 50 de puncte, respectiv echivalentul a 50 lei, care vor putea fi utilizati la achizitia de produse din cadrul Yellow Store.
  • Fotografiile primite la concurs vor fi jurizate de către un selector unic în persoana domnului Florin Andreescu, care va acorda cele patru premii.

Câstigătorii vor fi anuntati luni 28 octombrie 2013, ora 18 la Librăria Cărturesti din Palas Mall, ocazie cu care va fi organizată o seară dedicată Fotografului si Autorului Florin Andreescu.

ATENTIE! Pentru popularizarea acestei actiuni organizatorii vor putea folosi imaginile primite la concurs fără plata dreptului de autor, dar cu specificarea expresă a numelui acestuia. Plicurile primite fără taxa de participare nu vor fi luate în considerare.

INFO

www.photoiasi.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: