Concursul de fotografie “Apa da viata Iasului!”

Pasionatii de fotografie din Iasi sunt invitati sa participe, in perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2011, la prima editie a concursului de fotografie „Apa da viata Iasului”, parte integranta a programului de responsabilitate sociala derulat de APAVITAL.

In luna aprilie a acestui an, APAVITAL a aniversat un secol de cand primele picaturi de apa potabila din sursa Timisesti au ajuns in casele iesenilor. Ulterior, necesarul de apa potabila al orasului a fost completat din sursa Prut, apa tratata in momentul de fata la cele mai ridicate standarde, in Statia de la Chirita. Pentru ca apa este insasi viata, APAVITAL si-a propus sa releve importanta acesteia in comunitatea locala, apeland si la sprijinul pasionatilor de arta fotografica. Lucrarile cele mai reprezentative vor fi expuse in cadrul unei expozitii organizate la sediul societatii.

Tema concursului este apa (potabila si/sau uzata) in comunitatea locala ieseana. Pot fi trimise inclusiv fotografii cu obiective APAVITAL (statia de epurare, statia de tratare, statii de pompare etc.), dar si imagini din timpul lucrarilor de interventii sau din timpul lucrarilor de investitii realizate de/pentru APAVITAL. Juriul, format din reprezentanti APAVITAL va aprecia respectarea temei, creativitatea si originalitatea lucrarilor inscrise in concurs.

Castigatorii vor fi recompensati cu urmatoarele premii: 800 lei – locul I, 500 lei – locul II, 300 lei – locul III. Primii 30 de participanti vor fi primi diverse obiecte promotionale APAVITAL.

Fotografiile trebuie trimise pe adresa de e-mail media@apavital.ro in intervalul 15 septembrie – 15 octombrie 2011, insotite de datele de contact ale participantului (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon). Fotografiile care intrunesc conditiile de participare vor fi postate pe site-ul www.apavital.ro pe perioada derularii concursului, intr-o sectiune special creata. Fiecare participant poate trimite maximum 3 fotografii. Festivitatea de premiere va avea loc pe 25 octombrie 2011, la sediul APAVITAL. Regulamentul integral al concursului este disponibil pe www.apavital.ro. Le dorim mult succes participantilor si ii asteptam in numar cat mai mare!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: