Concursul de creatie literara in limba engleza ”Winter Wonderland” 2016

afis-winter-2016

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner lansează cea de-a VII-a ediţie a Concursului de creaţie literară în limba engleză „Winter Wonderland”.

Competiția se adresează elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal, iar participarea este gratuită, singura condiție este ca tinerii autori să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași.

INSCRIERE

Participanții vor scrie o lucrare literară originală în limba engleză (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Textele, redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt), vor avea între 500 și 700 de cuvinte și vor fi trimise până la data de 26 noiembrie a.c. pe adresa de e-mail: americancorneriasi@gmail.com.

Documentul va conține numele și prenumele, instituția de învățământ, clasa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Nerespectarea acestor condiții, precum și orice dovadă de plagiat vor duce la respingerea lucrării și descalificarea concurentului. Juriul va fi format din profesori de limba engleză, care va puncta talentul literar, gradul de originalitate și calitatea generală a exprimării.

Ca și la edițiile anterioare, cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-un volum editat de Biblioteca Județeană. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică și câte un exemplar din lucrarea publicată.
Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 17 decembrie a.c., ora 9:30, la sediul central al Bibliotecii Județene din Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0758 804 011, pe adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail:  americancorneriasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: