Concursul de creatie literara in limba engleza ”Winter Wonderland” 2016

afis-winter-2016

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner lansează cea de-a VII-a ediţie a Concursului de creaţie literară în limba engleză „Winter Wonderland”.

Competiția se adresează elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal, iar participarea este gratuită, singura condiție este ca tinerii autori să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași.

INSCRIERE

Participanții vor scrie o lucrare literară originală în limba engleză (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Textele, redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt), vor avea între 500 și 700 de cuvinte și vor fi trimise până la data de 26 noiembrie a.c. pe adresa de e-mail: americancorneriasi@gmail.com.

Documentul va conține numele și prenumele, instituția de învățământ, clasa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Nerespectarea acestor condiții, precum și orice dovadă de plagiat vor duce la respingerea lucrării și descalificarea concurentului. Juriul va fi format din profesori de limba engleză, care va puncta talentul literar, gradul de originalitate și calitatea generală a exprimării.

Ca și la edițiile anterioare, cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-un volum editat de Biblioteca Județeană. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică și câte un exemplar din lucrarea publicată.
Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 17 decembrie a.c., ora 9:30, la sediul central al Bibliotecii Județene din Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0758 804 011, pe adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail:  americancorneriasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concurs de creaţie literară în limba engleză „Winter Wonderland” 2018

Fluvii europene: Sena și Rinul (Ediția a V-a a concursului organizat de Ziua Mondială a Apei)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

25.000 de euro premii pentru ideile de proiecte ale tinerilor din Moldova

REFRESH Photography Art Award

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

Scrie un comentariu: