Concursul de barmani ”Shaker Power”, editia 2015

Afis-Shaker-Power_NBA

National Bartenders Academy organizeaza cea de-a treia editie a concursului de barmani Shaker Power miercuri, 20 mai 2015, incepand cu orele 19:00, in Oxford (Str. Sfantul Lazar 64-66, Iasi).

Shaker Power este un concurs dedicat cu precadere flair bartending-ului, in care competitorii demonstreaza tehnici de flair deosebite de cele folosite in mod obisnuit in bar. Alaturi de runda de working and exhibition flair, barmanii au sansa de a concura in probe clasice ca: speed service, free pouring, speed pouring, speed opening, probe menite sa testeze abilitatile barmanilor de a turna, desface sticle sau a prepara si servi bauturi contra cronometru.

Shaker Power e un eveniment menit sa transforme barmanii obisnuiti in artisti in stare de un ”one man show”: mereu în cautarea noului, a miscarii perfecte, mereu in cautarea autocontrolului sub tensiune.

Intrarea la eveniment este libera.

Organizatorii evenimentului: National Bartenders Academy, Luno. Parteneri: Oxford – things happen. Sponsori: Havana Club, True Energy, Peroni, Wintop Ice

National Bartenders Academy este un grup alcatuit din oameni de afaceri, traineri si barmani care lucreaza impreuna cu scopul de a oferi colaboratorilor raspunsurille provocarilor pe care acestia le intalnesc. Atentia NBA este orientata in primul rand catre barmani, oferind acestora posibilitatea de a se perfectiona profesional, personal sau spiritual, convinsi fiind ca un serviciu ireprosabil isi are radacinile in puterea de a recunoaste ca mereu avem de invatat.

INFO

www.facebook.com/NationalBartendersAcademy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Antrenamente motocross și enduro cu Mihail COCIU

#gustarta – Atelierul de pictat vise

It’s okay to act crazy @Legend

Stand Up Comedy cu Marius Covache, Huțupaşu Viorel si Alexandru Sasha Robu

Scrie un comentariu: