Concursul de barmani ”Shaker Power”, editia 2015

Afis-Shaker-Power_NBA

National Bartenders Academy organizeaza cea de-a treia editie a concursului de barmani Shaker Power miercuri, 20 mai 2015, incepand cu orele 19:00, in Oxford (Str. Sfantul Lazar 64-66, Iasi).

Shaker Power este un concurs dedicat cu precadere flair bartending-ului, in care competitorii demonstreaza tehnici de flair deosebite de cele folosite in mod obisnuit in bar. Alaturi de runda de working and exhibition flair, barmanii au sansa de a concura in probe clasice ca: speed service, free pouring, speed pouring, speed opening, probe menite sa testeze abilitatile barmanilor de a turna, desface sticle sau a prepara si servi bauturi contra cronometru.

Shaker Power e un eveniment menit sa transforme barmanii obisnuiti in artisti in stare de un ”one man show”: mereu în cautarea noului, a miscarii perfecte, mereu in cautarea autocontrolului sub tensiune.

Intrarea la eveniment este libera.

Organizatorii evenimentului: National Bartenders Academy, Luno. Parteneri: Oxford – things happen. Sponsori: Havana Club, True Energy, Peroni, Wintop Ice

National Bartenders Academy este un grup alcatuit din oameni de afaceri, traineri si barmani care lucreaza impreuna cu scopul de a oferi colaboratorilor raspunsurille provocarilor pe care acestia le intalnesc. Atentia NBA este orientata in primul rand catre barmani, oferind acestora posibilitatea de a se perfectiona profesional, personal sau spiritual, convinsi fiind ca un serviciu ireprosabil isi are radacinile in puterea de a recunoaste ca mereu avem de invatat.

INFO

www.facebook.com/NationalBartendersAcademy

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: