Concursul CUPA UNIRII la clubul ŞARCT

cupa-unirii-clubul-sarct-iasi-2014-fotoVineri, 24 ianuarie, a avut loc o frumoasă competiţie de şah, la Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia, în sala „Ana Aslan”. Pensionarii ieşeni, iubitori ai şahului, membrii centrului nostru,  înscrişi la clubul ŞARCT (şah, rummy(remi), cărţi, table), au avut ca invitaţi la prima ediţie a concursului CUPA UNIRII pe cei de la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor şi de la Căminul de Pensionari „Sf. Împ. Constantin şi Elena” din Iaşi. Evenimentul a fost dedicat aniversării celor 155 de ani de la Unirea Principatelor Române cunoscută ca Mica Unire . La această întrecere, au participat 16 şahişti dornici să câştige marele premiu. Concursul a fost supravegheat şi arbitrat de către domnul Motoc Florin de la Asociaţia Judeţeană de Şah – Iaşi. În urma unei lupte acerbe, s-au stabilit şi câştigătorii: Locul I şi titlul de campion a revenit domnului Ancuţa Ştefan, locul al II-lea domnului Antohi Costică, iar locul al III-lea domnului Arusnă Cioaie Neculai. S-au acordat diplome şi premii speciale tuturor participanţilor. A fost un moment deosebit, care a prilejuit ca pensionarii să se cunoască, să petreacă plăcute clipe împreună, să se schimbe impresii şi adrese.

Vor mai urma şi alte competiţii: jocuri de masă, şah, table, remi, puzzle, menite să faciliteze momente de relaxare şi de petrecere a timpului liber pentru pensionarii din Iaşi.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: