Spectacolul de gala a peliculei “AURORA”, in prezenta regizorului Cristi Puiu

CONCURS: Castiga o invitatie de doua persoane la spectacolul de gala a peliculei ”Aurora”, raspunzand corect la intrebarea: ”Cine joaca rolul principal in acest film?”. Trimite raspunsul pana vineri, 18 martie 2011, pana la ora 13.00, pe iasifun@ziaruldeiasi.ro. Vor fi luate in considerare doar raspunsurile insotite de un numar de telefon.

CASTIGATORII concursului sunt: Lorena Pintilie, Ana Galatchi, Daniela Cristea, Roxana Munteanu si Diana Apetroaie. Fiecare a castigat cate o invitatie de doua persoane la spectacolul de gala a pelicului “Aurora”.

Dupa lansarea filmelor “Buna! Ce faci?” – in regia lui Alexandru Maftei si “Umilinta” – scenariu si regia Catalin Apostol, in luna martie la cinematograful “Victoria” Iasi, in cadrul manifestarii intitulata “Luna filmului romanesc”, se va lansa o noua premiera.

Spectacol de gala a peliculei “AURORA”, are loc vineri, 18 martie, ora 19.00, la Cinematograful Victoria, in prezenta regizorului Cristi Puiu si a invitatilor sai.

In perioada 19-24 martie, pelicula va rula de la: 13.00, 16.00 si 19.00

Sinopsis: Apartamentul de bloc in a carui bucatarie un barbat si o femeie discuta despre bunica Scufitei Rosii, avand grija sa n-o trezeasca pe fetita care doarme in camera alaturata. Remorcile abandonate pe terenul viran – aflat intre casele de la marginea orasului – din spatele carora barbatul pandeste ceea ce pare a fi o familie. Orasul pe care il traverseaza acelasi barbat, dupa ce a recuperat cele doua percutoare artizanale necesare armei de vanatoare pe care o are acasa. Barbatul are 42 de ani, se numeste Viorel si, stapanit de ganduri incerte, traverseaza orasul de la un capat la altul, catre un obiectiv numai de el stiut.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: