CONCURS: Pune-ti amprenta pe Harta Eco a Iasului!

 

In perioada 17 – 30 noiembrie Asociatia Mai Bine organizeaza un concurs pentru ieseni pentru actualizarea Hartii Eco a Municipiului Iasi.

Harta eco a Iasului, initiativa singulara pe plan local a fost lansata in toamna anului trecut in speranta ca toti locuitorii sau vizitatorii meleagurilor noastre sa aiba acces la informatii care sa ii incurajeze sau sa le indice alternative pentru un trai sustenabil.

Anul acesta dorim sa aflam ce locatii noi au rasarit, ce locuri noi se mai pot descoperi sau, pur si simplu, vrem sa stim ce considera comunitatea ca merita sa apara pe harta eco a Iasului. Invitam publicul larg iesean sa ni se alature in acest demers.

Cele mai bune sugestii vor fi dublu premiate: ele se vor regasi pe varianta online si in formatul fizic al hartii eco si, in plus, vor fi recompensate cu premii din partea echipei Mai Bine. Asadar, va asteptam ideile in perioada 15 – 30 noiembrie 2011 pe adresa de email contact@maibine.eu, alaturi de numele vostru, numarul de telefon, varsta si ocupatia.

Proiectul Redu Consumul, Reutilizeaza, Recicleaza este o platforma educativa, parte a proiectului IaSi Recicleaza, ajuns la cea de-a cincea editie. Prezentul proiect a fost conceput pentru a veni in sprijinul administratiei locale in a accelera educarea cetatenilor cu privire la necesitatea abordarii unui comportament responsabil ca si consumatori de resurse si generatori de deseuri pentru sanatatea populatiei si protejarea mediului.

Reactualizarea hartii eco este o activitate in cadrul proiectului Redu Consumul, Reutilizeaza, Recicleaza, desfasurat in intervalul septembrie – decembrie 2011 in Iasi.

Proiectul este implementat de Asociatia Mai Bine si co-finantat de Primaria Municipiului Iasi.

Prin acest proiect se doreste responsabilizarea civica a iesenilor in directia protectiei mediului si promovarea celor 3 R din Ecologie – Redu Consumul, Reutilizeaza, Recicleaza – prin educarea teoretica si practica a populatiei iesene cu privire la importanta protejarii mediului, precum si incurajarea implementarii de activitati concrete in acest sens, aflate la indemana fiecarui cetatean si descrise pe larg pe pagina web a proiectului.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: