Concurs național de dans sportiv și formații ”Star Dance” 2016

Afis star dance2 (1)-page-001
In data de 17 aprilie 2016 va avea loc la Sala Polivalentă din Iași Concursul Național de Dans Sportiv și formații cu participare internațională „STAR DANCE”. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv „REFLEX”, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, D.J.S.T. Iași, Palatul Copiilor Iași, Cercul Militar Iași și Federația Română De Dans Sportiv.

Concursul „STAR DANCE” este o competiție cu tradiție, la care participă perechi și formații din țară și străinătate, ce au la activ numeroase premii naționale și internaționale. Sunt așteptați peste 450 de sportivi, care, în afară de ocazia de a-și testa abilitățile, oferă un spectacol deosebit de grație, eleganță, pasiune și ritm spectatorilor care vin în sală pe durata zilei de concurs.

Concursul este un eveniment – spectacol la granița dintre sport și artă. Dansul sportiv atrage un număr mare de practicanți și spectatori. Copii de toate vârstele vin însoțiți de părinți și prieteni care urmăresc cu emoție evoluția de pe ringul de dans.

Atmosfera este foarte dinamică: muzica – un întreg periplu prin genuri (jive, samba, cha – cha, rumba, paso doble, vals lent, vals vienez, tango, quick step, slow fox) competiția sportivă încarcă aerul de adrenalină, costumele sunt speciale și totul devine un adevărat spectacol.

Secțiunea de formații se desfășoară pe mai multe categorii: Latino, Fantezie coregrafică, Dans modern (Hip-Hop, Street Dance, Free Style), Dans clasic/Contemporan, Zumbatomic, Folclor, Majorete, Dans de caracter, Standard, Rock’n roll, Twist, Dans tematic, Solo dans, Balet, Gimnastică ritmică/aerobică/artistică, show-uri/perechi.

O asemenea competiție stimulează copii și adulții să facă sport și, mai mult decât atât, îi implică în pregătirea unor adevărate momente artistice: energie, postură elegantă, ținute deosebite, atitudine.

Importantă este și valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem competițional sportiv și obținerea victoriei. Arbitri invitați din țară și străinătate urmăresc profesionist și critic evoluția sportivilor.

Accesul in sala se face pe baza biletului de intrare. Pret: 20 lei

PROGRAM

star dance 2016

INFO

www.facebook.com/clubsportivreflex

www.facebook.com/stardanceiasi

PE ACEEASI TEMA:

Smiley-Turneul National “Confesiune” ajunge si la Iasi

Celebrii GIPSY KINGS in concert la Iasi

Ieșenii au ocazia să se bucure de povestea celui mai iubit musical din România: „MAMMA MIA!”

”Lara si Craciunul Jucariilor” cu Iuliana Beregoi, la Sala Polivalenta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Acaju LIVE – The Mono Jacks

La Clubul Cinefililor, în martie, miercurea, ne întâlnim cu Francois Truffaut

Moonlight Breakfast LIVE in Underground!

Scrie un comentariu: