Concurs Iulius Mall: Poți merge la concertul U2 de la Paris

Iulius MallIULIUS MALL IAȘI TE TRIMITE LA CONCERTUL FORMAŢIEI U2 DE LA PARIS

În luna octombrie, Iulius Mall Iaşi a pregătit pentru pasionaţii de shopping sute de premii, printre care şi bilete la cel mai tare concert al anului din Europa.

Cumpărăturile făcute la Iulius Mall, în perioada 9 – 25 octombrie 2015, îl pot trimite pe un client norocos direct la Paris, la concertul legendarei trupe rock U2. Evenimentul muzical va avea loc în Oraşul Luminilor pe 11 noiembrie, premiul incluzând transport cu avionul şi cazarea la un hotel de 3 stele. Excursia şi biletul la concert sunt valabile pentru doi, astfel încât câştigătorul va asculta hiturile celebrei formaţii irlandeze împreună cu o persoană dragă.

Premiile nu se opresc aici. Pentru cei cu spirit de aventură şi cu veleităţi de detectiv, Iulius Mall oferă în fiecare zi, prin tragere la sorţi, o experienţă distractivă, cu multă adrenalină, în Escape Room. Câştigătorul, însoţit de prieteni, va avea misiunea de a evada, în cel mult 60 de minute, dintr-o cameră încuiată, folosindu-se de indicii.

Alte peste 1.600 de cadouri garantate îşi aşteaptă zilnic premianţii: selfie stick-uri, genţi pentru laptop, vouchere de cumpărături la magazinele din mall şi băuturi răcoritoare.

Sunteţi gata de shopping? Iulius Mall Iaşi dă startul cumpărăturilor câştigătoare şi distractive!

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

PE ACEEASI TEMA:

”It’s the season to be bunny”, la Iulius Mall Iasi: o vacanta in Olanda si peste 3000 de alte premii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Tiki Nights | Retro Night – ediția a II-a

Tiki Nights with Guest | Q o d ë s

Tiki Nights with Guest | Pepe

Vernisaj – expoziția de fotografie “Geto-Dacii”

Scrie un comentariu: