Concurs inedit de rezolvare a cubului Rubik, la Iulius Mall

Poţi să rezolvi cubul Rubik într-un timp record? Vrei să îţi demonstrezi măiestria, să te întreci cu alţi pasionaţi şi să câştigi premii? Vino sâmbătă, la Iulius Mall!

Peste 30 de împătimiţi ai cubului Rubik, din România şi Republica Moldova, s-au înscris deja la Iaşi Cubing Open 2019, competiție oficială omologată de World Cube Association şi primul concurs de acest tip organizat la Iaşi. Acesta va avea loc la Iulius Mall, sâmbătă, 30 martie 2019, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Cei care doresc să participe la Iaşi Cubing Open 2019 se pot înscrie, în limita a 45 de concurenți, iar taxa de înregistrare este de doar trei euro.

În timpul în care nu vor fi antrenaţi în concurs, participanţii vor schimba idei cu alţi cuberi, îşi vor face noi prieteni, vor afla sfaturi importante și se vor distra. Toţi competitorii vor fi recompensanţi cu diplome.

Pe lângă premiile pentru câştigători, organizatorii au pregătit şi surprize pentru cel mai tânăr şi cel mai vârstnic concurent, pentru cea mai rapidă domnişoară care rezolvă cubul Rubik, precum şi pentru cel mai rapid concurent din România.

Cubul Rubik este cea mai vândută jucărie din toate timpurile.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

Keep calm and be a woman!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: