Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice – team ADventure

Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice - team ADventure iasi 2012

Toamna aceasta, Unele călătorii nu se masoară în kilometri!

Pentru ca e toamna, PRIME Iasi si-a inceput treaba si anunta lansarea celei de-a V-a editie a Festivalului Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice – team ADventure. Scopul proiectului este acela de a crea un cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii interesati de domeniul Relatiilor Publice si Publicitatii.

O noua editie cu trei parteneri care pun la dispozitie cele mai interesante briefuri pentru studenti curajosi si creativi!

Tester Casa Auto propune realizarea unei campanii de PR si publicitate pentru serviciul prin care schimbi masina veche cu una noua. Wink Public Multimedia are in vedere o campanie de comunicare a rubricilor informative și de divertisment, ca parte a conținutului difuzat în rețeaua digitală Wink. Nu in ultimul rand compania Adservio optează pentru o campanie de comunicare integrată pentru promovarea carnetului electronic de elev.

Cei care intra in joc au la dispozitie trei saptamani in care sa puna cap la cap cele mai grozave idei intr-o strategie demna de aplaudat.

Pentru mai multe detalii despre festival,parteneri, inscrieri poti afla miercuri, 17 octombrie in Amfiteatrul II8 din corpul A al Universitatii “A. I. Cuza”, incepand cu ora 20:15.

Trebuie sa te convingi ca merita sa-ti notezi in agenda acest evenimet!

INFO

www.primeiasi.ro/teamadventure

www.facebook.com/team.adventure.iasi

www.twitter.com/festivalteamad

www.primeiasi.ro

www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: