Concurs de sah si atelier de creatie pentru cei mici

 

Duminica, 5 iunie, de la ora 11.00, timp de o ora, sint invitati copiii cu virste cuprinse intre 3-6 ani, alaturi de parinti sau educatori, la cel de-al treilea atelier de lectura desfasurat in interiorul librariei Avant-Garde din Iasi (Str. Lapusneanu, nr. 16).

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa impreuna cu colegii de gradinita si insotiti de educatoarea lor sau impreuna cu parintii. Toti participantii la atelier primesc cite o buburuza Librarium care le asigura o reducere de 10% pentru o carte de copii cumparata. Buburuzele Librarium nu se cumuleaza pentru ca incercam sa ii invatam pe cei mai mici importanta si eleganta bibliotecilor incepute din vreme.

Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332.408.477), pe e-mail (www.librariaavantgarde.wordpress.com) sau direct in librarie in caietul de inscrieri.

Atelierele de creatie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii si se intimpla saptaminal in Libraria Avant-Garde. Sub diverse pretexte literare, copiii experimenteaza, citesc, deseneaza si creeaza impreuna cu colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi.

Scopul acestor ateliere este de a forma copiilor inca de mici obisnuinta lucrului cu cartea, in scopuri recreative, educative sau informative…

Tot duminica, de la ora 12.00, se va desfasura prima editie a Concursului de Sah de la Avant-Garde, la care vor participa 16 copii de la Clubul Sportiv Politehnica Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: