Red Bull Racing Can

Red Bull Racing Can este o competitie dedicata studentilor, ingineri indemanatici si piloti indrazneti, in aceeasi masura. Foloseste-ti abilitatile de inginer pentru a construi cea mai tare masinuta radio-comandata doar din canuri de Red Bull. Aseaz-o pe asfat, la start si piloteaza masinuta din canuri cu dibacie, pentru ca vei avea un adevarat traseu de parcurs, plin de curbe si sicane, insa merita, pentru ca poti deveni CAMPIONUL MONDIAL RACING CAN, titlu deloc de ignorat!

Red Bull Racing se refera la ingeniozitatea si creativitatea inginerilor constructori si la a primi aplauze din partea spectatorilor, dar si faima in campus.

Seria de evenimente RED BULL RACING CAN are loc in mai multe orase, nu numai din Romania, ci si din lume. Pana la 20 de participanti se pot lua la intrecere intr-o adevarata cursa de masini. Cu masini radio-comandate unice! Caii putere de sub „capota” vor contribui la atingerea unei viteze considerabile, cat sa faci cateva drifturi in curbe. Sa pilotezi cu ajutorul unei telecomenzi, de la distanta este o adevarata provocare. Si sa nu mai vorbim de distractie. Pentru a da dovada de fair play, sasiul tuturor masinilor va fi acelasi. Insa „caroseria”, aerodinamica si mai ales design-ul vor face diferenta. Si aici intra in rol si can-ul despre care va povesteam mai sus! Pentru ca atunci cand vine vorba de scor in aceasta competitie, can-ul va face diferenta!

Caroseria, aerodinamica si design-ul pot fi facute doar din can-uri de Red Bull. Acel spoiler din spatele masinii nu este doar pe post de prindere, ci este un element de diferentiere, la fel ca si la alte detalii tehnice de design sau mici trucuri ingineresti.
Daca doresti sa castigi competitia Red Bull Racing Can, nu este suficient sa treci primul linia de final, precum Sebastian Vettel. Design-ul este si el important pentru ca trebuie sa impresionezi juriul aflat la fata locului, iar fanii care iti vor vota echipa pe Facebook iti garanteaza o buna pozitie la start – si extra puncte!

Aceasta competitie unica debuteaza cu o serie de calificari in campusuri universitare, locul in care viitorii ingineri isi pot arata creativitatea si indemanarea in fata spectatorilor. Pe traseu, pe langa design, masinuta trebuie sa faca fata concurentei, sicanelor si curbelor! Va putea face fata masina ta presiunii traseului, dar si atacului celorlalte 19 masini?

Red Bull Racing Can ia startul la Iasi, joi, 26 mai, in fata Casei de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 13.00.

Cele 20 de echipe participante sunt:

*B.D.A. (Cosmin Statnicu, Marius Ambrose)
*Bull Stuff (Cristina Parfeni, Bogdan Nedelea)
*Madness in Can (Stelian Ratoi, Alina Bordeanu)
*WRC (Adnana Postolachi, Adrian Gafton)
*The Fighting Red Bulls (Vlad Carpiuc, Alexandru Stratulat)
*Cu Aripioare (Darius Bejerea, Andrei Bursuc)
*The Bullminator (Bogdan Marta, Robert Dambu)
*Mechanix (Vlad Stoniceanu, Romario Finaru
*M&B Team (Maxim Grasun, Bogdan Popancea)
*Error (Valentin Bocu, Stefan Lombada)
*SuperDoza (Georgel Costita, Ramona Balaban)
*Dacii (Dumitru Croitor, Razvan Mihoc)
*SplitStream (Dan Carp, Sergiu Apetroaiei)
*21 (Bogdan Rusu, Victor Negru)
*Beckteam (Bogdan Turcu, Catalin Vraciu)
*Xdreamart (Razvan Alexandru, Andrei Bucalau)
*The Crashers (Daniel Sirbu, Claudiu Tanul)
*LSETH (Marian Manaila, George Craciunas)
*Castorii Malefici (Codrin Maricari, Dragos Tofan)
*RBaddicted (Cosmin Cojocaru, Alexandru Popa)

Vino si sustine-ti echipa preferata pentru ca au nevoie de incurajarile tale!

Cea mai rapida si cel mai interesant design vor castiga… un loc in finala nationala. Insa acesta nu este finalul cursei! Campionul national si directorul tehnic vor merge in finala chiar la Milton Keynes, in Anglia, acolo unde isi are rezidenta adevarata echipa de Formula 1, Red Bull Racing, unde se vor mai intrece cu alti participanti din 25 de tari in finala mondiala Red Bull Racing Can.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: