CONCURS DE FOTOGRAFIE / Ziua Fotografiei de strada

 

Ziua fotografiei de strada 2012

Cu ocazia “Zilei fotografiei de strada” in Romania, Asociatia “Bucurestiul meu drag” organizeaza concursul fotografic: FOTOGRAFIA DE STRADA. Acest concurs se va incheia cu o expozitie care-si va avea vernisajul in data de 28.09.2012 la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti. Concursul este deschis tuturor artistilor fotografi, profesionisti sau amatori din Romania.

Cum participi

Pentru a putea participa la acest concurs de fotografie sunt necesari urmatorii pasi:

a) inscrierea pe site-ul www.streetphotography.ro cu date reale

b) postarea pe site a unui numar de maximum 3 imagini cu urmatoarele caracteristici:

  • dimensiunea maxima a fiserului de 1 MB
  • denumirea fisierului = denumirea imaginii respective
  • cele 3 fotografii vor fi in format JPG, cu latura mare de maximum 900 px la 72 dpi

Nota: Fotografiile vor fi aprobate de un administrator si numai dupa aceea vor fi vizibile!

Organizatorul va considera in mod automat ca realizarea inscrierii cu datele participantului si postarea fotografiilor reprezinta acceptul participarii concurentului la concurs si ca acesta este de acord cu regulamentul concursului. Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici o fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.  Participantul isi asuma raspunderea publicarii imaginiilor cu persoane private. Participantul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. Juriul isi rezerva dreptul de a refuza fotografiile cu un continut neadecvat prezentarii intr-un spatiu public.

Premii

– Premiul I – Canon 650D cu obiectiv 40mm /f 2,8

– Premiul II – Canon G1X

– Premiul III – Canon S100

Termen de inscriere

Fotografiile trebuiesc postate spre jurizare cel mai tirziu pina la data de 31 august 2012 orele 24:00. Jurizarea va avea loc in perioada 01 – 07 septembrie 2012. In data de 08 septembrie vor fi anuntati castigatorii. In perioada 08 – 12 septembrie vor fi colectate de la participanti primele 30 de imagini in ordinea notelor, in format mare pentru expozitia de fotografie.

Cele mai bune 30 de fotografii vor participa la expozitia “Ziua Fotografiei de strada” Canon este sponsorul oficial al “Zilei fotografiei de strada”, editia 2012. Premierea si vernisarea expozitiei vor avea loc pe 28 septembrie 2012

Haideti sa descoperim impreuna pe cei mai buni fotografi de strada din România!

www.streetphotography.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: