Concurs de fotografie – SUPPLY CHA!NGE iti aduce o calatorie la EXPO Milano 2015

kamera_small

Indiferent de meserie, dar dacă eşti iubitor al fotografiei, al alimentaţiei sănătoase şi al principiilor de utilizare sustenabilă a resurselor planetei, te invităm la concurs! Există o singură condiţie: să ai 14 ani împliniți. Ce-ți iese? O călătorie pentru două persoane, la EXPO Milano 2015, în luna octombrie.

Începând cu luna iunie, a fost lansată varianta în limba română  a site-ului oficial al proiectului Supply Cha!nge. Totodată, lansarea este însoțită de invitația pentru înscrierea la concursul internaţional de fotografie FOOD VISION.

Competiția foto se numește „What the world eats beyond EYD 2015“/ „Cu ce ne hrănim după Anul European pentru Dezvoltare 2015”. Aceasta se concentrează pe problematica alimentației sustenabile (una dintre ariile de interes marcate în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă) și se desfăşoară în două etape: competiția națională, desfășurată în fiecare dintre cele 28 de state membre în cadrul proiectului. Câștigătorul etapei naționale va intra în etapa a doua: competiția internațională, premiată cu participarea la  „International Business Seminar” de la Milano.

INSCRIERE

Trimite fotografia ta, până în 31 august 2015, prin aplicația online de la adresa supplychainge.org și intră în competiție! Poți susține online fotografiile preferate, precum și să-ți rogi prietenii să-și arate susținerea față de contribuția ta.

La nivel național, va fi premiată fotografia nominalizată de juriul format din membri ai societății civile din România. Dacă fotografia trimisă de tine va fi cea mai bună, vei fi fericitul deținător al unui tricou oferit de CULT STORE și vei intra în posesia unui voucher, pentru un prânz BIO pentru două persoane de la Fortis Food.

De asemenea, cele mai reușite fotografii, dintre cele înscrise la nivel internațional, vor intra în componența unei expoziții mobile pe teritoriul Europei și vor fi cuprinse într-un catalog foto. Și, desigur, MARELE PREMIU!

Modalitatea în care majoritatea alimentelor sunt cultivate sau produse afectează mediul înconjurător. A venit timpul să transformăm producerea alimentelor într-un proces sustenabil! Înscrie-te la concursul de fotografie FOOD VISION și ia-ne premiile! Exprimă-ți viziunea asupra alimentelor echitabile și ecologice. Revendică o industrie alimentară sustenabilă!

INFO

www.supplychainge.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Concurs de fotografie – SUPPLY CHA!NGE iti aduce o calatorie la EXPO Milano 2015”

  1. Mihaela says:

    Am vazut articolul cam tarziu, dar totusi in termen. Asa ca o sa ma grabesc sa trimit!!

Scrie un comentariu: