Concurs de fotografie la muzeu: Vila Sonet prin “ochiul” telefonului mobil

Muzeul Literaturii Române Iasi a lansat concursul de fotografie Vila Sonet prin ,,ochiul” telefonului mobil care se va desfăsura la muzeul ,,Mihai Codreanu”.

Elevii participanti la concurs vor vizita Vila Sonet, care pune în valoare Colecţia Mihai Codreanu (manuscrise, cărţi, obiecte de artă plastică şi decorativă, obiecte de vestimentaţie retro ş.a.). După ghidajul personalizat oferit de muzeografii de la muzeul „Mihai Codreanu” (Vila Sonet), participantii vor putea fotografia spatiul muzeal cu telefonul mobil, urmând ca fotografiile în format digital să fie postate pe conturile personale de Facebook.

Premiile, constând în pachete de cărti, vor fi acordate în functie de numărul de aprecieri primite de fiecare cont personal înscris în concurs.

La concurs vor lua parte elevi de la scolile gimnaziale „Mihai Codreanu”, „Stefan Bârsănescu”, „Alexandru cel Bun”, „Vasile Conta”. Alte scoli care doresc să ia parte la Vila Sonet prin ,,ochiul” telefonului mobil sunt invitate să se înscrie sunând la numărul de telefon 0747 499 401.

Concursul de fotografie digitală se va finaliza pe 1 iunie cu premierea participantilor.

INFO

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: