Concurs de creație literară în limba engleză „Winter Wonderland”, editia a VI-a

Afis-Concurs-Winter-Wonderl

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner lansează cea de-a VI-a ediţie a Concursului de creaţie literară în limba engleză „Winter Wonderland”. Competiția se adresează elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal, este gratuită, singura condiție este ca tinerii autori să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași.

Participanții vor scrie o lucrare literară originală în limba engleză (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Lucrările vor fi redactate în limba engleză și vor avea între 500 și 700 de cuvinte.

Textele vor fi redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt) și vor fi trimise până la data de 22 noiembrie a.c. pe adresa de e-mail: americancorneriasi@gmail.com. Documentul va conține Numele și prenumele, Instituția de învățământ, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Nerespectarea acestor condiții, precum și orice dovadă de plagiat vor duce la respingerea concurentului.
Juriul va fi format din profesori de limba engleză de la şcoli partenere, voluntari şi reprezentanţi din media locala. Se va acorda o importanţă deosebită talentului literar, gradul de originalitate și calitatea generală a exprimării.

Ca și la edițiile anterioare, cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-un volum care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză, dar și câte un exemplar din lucrarea publicată.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 9:30, la sediul central al Bibliotecii Județene din Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0758804011, pe adresa de e-mail americancorneriasi@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail:  americancorneriasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: