Concurs de colectare a deseurilor intre centrele de cartier ale Primariei

Concurs de colectare a deseurilor intre centrele de cartier ale Primariei afis iasi www.iasifun.roAutor: Liliana Ginju

Cartierul care va acumula cea mai mare cantitate de asemenea deseuri va fi premiat, iar participantii au sansa de a primi diverse produse, in urma unei trageri la sorti.

Asociatia Mai Bine lanseaza un concurs de colectare a deseurilor intre centrele de cartier ale Primariei. Scopul organizatorilor este de a aduna o cantitate cat mai mare de baterii si acumulatori portabili, unele dintre cele mai periculoase deseuri.

Astfel, iesenii care au acasa, la locul de munca sau la scoala baterii portabile le pot depune in recipientele de colectare ale asociatiei, care se gasesc la centrele de cartier din Alexandru cel Bun, Frumoasa, Nicolina, Pacurari si Tatarasi. Cartierul care va acumula cea mai mare cantitate de asemenea deseuri va fi premiat, iar participantii au sansa de a primi diverse produse, in urma unei trageri la sorti.

„O baterie de ceas polueaza 500 de litri de apa sau 1 metru cub de sol. De aceea, este important ca deseurile de acest tip sa nu ajunga in natura, ci la centrele speciale de colectare, spre a fi depozitate si apoi reciclate corespunzator. Asociatia Mai Bine a initiat o retea de colectare a acestor deseuri inca din 2009″, explica organizatorii.

DURATA CAMPANIEI

Intrecerea debuteaza pe 4 februarie 2013 si se incheie pe 1 martie 2013, urmand ca premierea sa aiba loc pe 4 martie.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

“Dansuri simfonice” – concert al Filarmonicii Moldova in Gradina Palas

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Scrie un comentariu: