Concurs de airsoft, editia a-IV-a

“Accepta provocarile ca sa poti simti bucuria victoriei.” (Generalul George S. Patton)

Cand tu nu te antrenezi altcineva o face. Doar cei perseverenti pot obtine victoria. In 27.08.11 ai o noua sansa sa demonstrezi ca prin munca si motivatie poti deveni cel mai bun.

Concursul din 27 August, organizat in Poligonul Airsoft.ro, Moldova Mall, Iasi, se va desfasura pe doua etape.

Prima etapa de la 14:00 la 17:00 va fi pentru incepatori. Din dorinta de a stabili un echilibru de forte, vor juca persoane care nu fac parte dintr-un club de Airsoft si care nu au multe jocuri la activ. Astfel sansele vor fi egale. Echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs. Va recomandam sa va formati deja echipele si de ce nu, sa mergeti la cateva antrenamente inainte pentru a va cunoaste si a comunica mai bine in ziua concursului. Sunt unii participanti care au venit regulat la aceste concursuri si speram ca pe viitor sa-i putem inscrie automat la Etapa pentru Avansati. Totul depinde de voi si de cat de mult va antrenati.

A doua etapa de la 18:00 la 21:00 va fi pentru avansati. Sunt invitate toate cluburile de Airsoft din tara care vor sa castige statutul de cea mai buna echipa la acest concurs. In ciuda marimii va putem spune  ca locatia nu permite greseli de strategie, iar cei fara initiativa vor fi o tinta sigura. Speram sa fie o provocare pentru voi si sa va prezentati in numar cat mai mare. La fel ca si in cazul incepatorilor, echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs.

Pentru ca dorim sa ridicam standardele si gradul de realism am introdus o regula suplimentara pentru aceasta Editie : Participantii la Etapa I Incepatori trebuie sa aiba cel putin un articol vestimentar de camuflaj iar Participantii la Etapa a-II-a Avansati trebuie sa fie imbracati complet in camuflaj (tricou + pantalon sau veston+pantalon)

Ramane valabila regula pentru primii doi clasati de la Etapa I Incepatori. Aceste doua echipe vor merge mai departe sa joace cu avansatii.

Editia din August va veni cu scenarii noi si mai complexe in functie de Etapa.

Taxa de participare este de:
– 15 lei pentru cei care au echipament propriu (arma, bile, protectie, etc.)
– 30 lei pentru cei care inchiriaza echipamentul din Poligon (arma, 100 de bile si masca de protectie).

La dispozitia participantilor va fi un Free Bar (fara alcool bineinteles).

Data limita pentru inscrieri si achitarea taxei de participare este 22.08.2011.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: