Concurs de airsoft, Editia a-III-a

“Atacati cu tot ce aveti mai puternic in punctele slabe ale inamicului” Sun Tzu.

In 23 iulie se vor purta doua razboaie! A celor care au mai trecut prin focul luptei si si-au lasat o parte din ei pe fiecare pamant si in fiecare loc in care au luptat. Care cunosc importanta fiecarui “glont”, a fiecarei miscari gresite si a fiecarui camarad pierdut. Sunt cei care lupta dupa reguli stricte, sub o stema si pentru un steag. Cei care vor sa demonstreze prin fiecare lupta purtata ca sunt cei mai buni dintre cei mai buni.
Al doilea razboi este al celor tineri. Cei care nu au simtit inca gustul dulce al victoriei, dar nici gustul amar al infrangerii. Sunt lei tineri, curajosi, dar fara experienta doar cu dorinta de a fi cei mai buni si de a-si pune amprenta in marile batalii. Vor lupta intre ei pana la ultimul om, pana la ultima suflare si ne vor reaminti ca valorile si curajul sunt suficiente pentru a castiga.

Concursul din 23 iulie 2011 organizat in Poligonul Airsoft.ro, Moldova Mall, Iasi, se va desfasura pe doua etape.

Prima etapa de la 14:00 la 17:00 va fi pentru incepatori. Din dorinta de a stabili un echilibru de forte, vor juca persoane care nu fac parte dintr-un club de Airsoft si care nu au multe jocuri la activ. Astfel sansele vor fi egale. Echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs.
A doua etapa de la 18:00 la 21:00 va fi pentru avansati. Sunt invitate toate cluburile de Airsoft din tara care vor sa castige statutul de cea mai buna echipa la acest concurs. In ciuda marimii va putem spune ca locatia nu permite greseli de strategie, iar cei fara initiativa vor fi o tinta sigura.
La fel ca si in cazul incepatorilor, echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs.

Taxa de participare este de:
10 lei pentru cei care au echipament propriu (arma, bile, protectie, etc.)
15 lei pentru cei care inchiriaza echipamentul din Poligon (arma, 100 de bile si masca de protectie).
La dispozitia participantilor va fi un Free Bar (fara alcool bineinteles).
Vor fi si premii surpriza.
Data limita pentru inscrieri si achitarea taxei de participare este 18.07.2011.

 

 

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: