Concurs Dacia – ECOvacanta

Pe 5 iunie sărbătorim Ziua Mediului şi implicit salutăm comportamentul ecofriendly. Dacia se asociază acestui scop o dată prin activitatea de zi cu zi, de pe linia de producție unde totul se realizează sub parametrii eco, dar şi prin comunicare, punctând implicarea în această mişcare eco.

Pentru că 05 iunie este începutul verii şi pentru că vara oamenii pleacă în vacantă, ideea concursului se concretizează într-o CĂLĂTORIE ECO, încurajată de Dacia.„Călătoria” va avea loc pe un microsite de tip concurs pe site-ul daciagroup.com. Printr-un quiz/test, cu variante de răspuns Adevărat sau Fals, userii vor fi informați de importanța unei călătorii eco, dar şi de faptul că Dacia promovează spiritul eco. Câştigătorii şi rezervele vor fi desemnate prin tragere la sorți on line, iar numele lor vor fi afişate pe site-ul www.daciagroup.com, în data de 20 iunie 2014, până la cel târziu ora 23:59.

Participa la concursul Dacia si raspunde la 5 intrebari despre mediul inconjurator. Daca demonstrezi ca esti ECO intr-adevar, intri automat in tragerea la sorti pentru premiile ECOvacantei.

Intra in concurs!

INFO

www.daciagroup.com/ziua-mediului-2014

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: