Concert byron si Furiosnails

* duminica, 27 noiembrie, ora 21.00 * Bar Hand

Pe 27 noiembrie 2011, FurioSnails isi lanseaza noul album “Blue Passports” in Hand, avandu-i ca invitati speciali pe cei din trupa byron.

Cei patru Snails – Lilian, Mircea, Vitali si Igor – au imbratisat schimbarile muzicale si de atitudine prin care au trecut si au hotarat sa devina FurioSnails: aceiasi melci pe care ii stim si pe care-i iubim, dar cu mai multa viteza, incredere si energie! Dupa doua albume de succes lansate de 13 ani de cand exista formatia, timp in care nu s-au temut sa incerce mereu noi sunete si noi abordari, a sosit momentul pentru al treilea album, primul sub noua identitate.

Muzica de pe noul album nu este doar “Snails”, este rezultatul furiei cu care cei patru au luptat ca sa faca posibil imposibilul. Au compus 11 piese in 6 luni si au mers spre Cercul Polar (Umea, Suedia) pentru a inregistra albumul. Au muncit din zori pana in noapte si in numai 2 saptamani de lucru au reusit sa inregistreze albumul “Blue Passports”. Toate astea in conditii de abstinenta totala – din cauza alcoolului scump, a temperaturilor extrem de joase si a distantelor mari ce ii separau de ispita – care nu au facut decat sa ii infurie si mai tare!

Trupa byron vine sa va prezinte cel de-al saselea videoclip din cariera, filmat la New York pe parcursul a 5 zile. Piesa aleasa este “Granita-n ranita”, compusa de Ada Milea si prezenta pe cel mai recent disc al formatiei, “Perfect”, ce contine adaptari si reorchestrari in maniera byron ale unor cantece romanesti cunoscute.

Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara evenimentului. Pretul acestora este de 15 de lei.

Pentru rezervari: 0755/41 79 49 (Ciprian)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: