Concertul umanitar: Arata ca-ti pasa

Joi, 2 decembrie 2010, orele 17:00 Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi va invita la un concert de colinde, in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor Iasi.

In pragul sarbatorilor de iarna, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi organizeaza a V-a editie a proiectului umanitar ARATA CA-TI PASA.

Proiectul este adresat tuturor partenerilor care vor sa ajute Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi sa organizeze un eveniment de binefacere pentru un grup de 25 de copii din Centru de zi Ciurea si 15 de familii de batrani din parohia ,,Adormirea Maicii Domnului si Cuvioasa Teodora de la Sihla”.

Concertul este organizat in vederea strangerii de fonduri necesare achizitionarii de cadouri, ce vor consta in haine, jucarii si produse alimentare.

Pe scena vor urca: Corul Bisericii Barboi, Corul Mitropolitului Iosif Naniescu, Corul Copiilor de la Centrul Ciurea, Ana Maria Ababei, Corul Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi.

In timpul concertului, donatiile vor fi incurajate si se vor putea achizitiona obiecte de la expozitia cu vanzare . Tot atunci vor fi extrasi castigatorii tombolei umanitare realizata in cadrul proiectului.

Intrarea este libera.

Ziua de 4 decembrie va fi dedicata copiilor de la Centru de zi Ciurea, care vor petrece ziua alaturi de voluntarii asociatiei. Programul va include vizitarea Muzeului de Stiinte ale Naturii, vizitarea Gradinii Botanice, masa la cantina UAIC, jocuri, colinde si desfacerea cadourilor.

Duminica, pe 5 decembrie voluntarii Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi vor merge acasa la cele 15 familii ce apartin de parohia ,,Adormirea Maicii Domnului si Cuvioasa Teodora de la Sihla”, pemtru a-i colinda si a le oferi pachetele cu alimente.

Mai multe informatii puteti gasi aici: http://asfi.ro/aratacatipasa/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: