Concertul “The Spirit of Piazzola”, sustinut de orchestra “Briliante estice”

Miercuri 2 martie, ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor sunteti invitati la concertul “THE SPIRIT OF PIAZZOLA”, sustinut de orchestra “BRILIANTE ESTICE”, dirijor Daniil Zaharov din Sankt Petersburg.

Programul incadrat de ritmurile concertistice ale muzicii lui PIAZZOLLA si VIVALDI promite sa incarce sufletul publicului spectator cu un “PARFUM DE FEMEIE”. Notele muzicale vivaldiene vor fi interschimbabile cu melancolicitatea celor oferite de PIAZZOLLA, interpretate de acordeonistul Sandu Focsa.

Si cum unduirile feminine ale muzicii sunt cuprinse si in arii de opera si opereta ca de altfel si in romante, celebrul dirijor Daniil Zaharov s-a gandit sa ofere publicului romanesc si un buchet de 20 minute cu flori de primavara, romante, opera, interpretate de soprana de renume international Maria Radis (primsolista a Teatrului de Opera si Balet din Chisinau).

Toate aceste momente vor fi foarte bine punctate de interventia sporadica dar la obiect a domnisoarei Alecsandra Tarsu, castigatoare in urma cu numai o luna a unui grand prix desfasurat in Italia.

Pret bilet: 80 de lei. Biletele se gasesc la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: