Concertul Hélène Ségara a fost aminat

Helene-Segara

Concertul Helene Segara a fost aminat pentru luna aprilie 2012 / Foto: www.evz.ro

Concertul pe care Hélène Ségara trebuia sa il sustina la Bucuresti a fost aminat pina in luna aprilie a anului urmator, informeaza organizatorii printr-un comunicat de presa emis in data de  18 octombrie 2011. Data exacta la care va fi reprogramat evenimentul va fi anuntata in perioada urmatoare.

REV Production & Entertainment, organizatorii evenimentului au anuntat ca au fost obligati sa decaleze data concertului din motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului. Noua data de desfasurare a concertului va fi anuntata in urmatoarele patru saptamini.

Biletele achizitionate pentru 21 octombrie 2011 vor valabile pentru noua data a concertului din aprilie 2011Cei care doresc sa isi recupereze contravaloarea biletelor o pot face apelind la punctele de vinzare de unde au cumparat initial tichetul.

Hélène Ségara trebuia sa concerteze la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al sau. “Parmi la Foule” a fost lansat in aprilie 2011 si este cel de-al saptelea album al artistei franceze.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: