Concertul Hélène Ségara a fost aminat

Helene-Segara

Concertul Helene Segara a fost aminat pentru luna aprilie 2012 / Foto: www.evz.ro

Concertul pe care Hélène Ségara trebuia sa il sustina la Bucuresti a fost aminat pina in luna aprilie a anului urmator, informeaza organizatorii printr-un comunicat de presa emis in data de  18 octombrie 2011. Data exacta la care va fi reprogramat evenimentul va fi anuntata in perioada urmatoare.

REV Production & Entertainment, organizatorii evenimentului au anuntat ca au fost obligati sa decaleze data concertului din motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului. Noua data de desfasurare a concertului va fi anuntata in urmatoarele patru saptamini.

Biletele achizitionate pentru 21 octombrie 2011 vor valabile pentru noua data a concertului din aprilie 2011Cei care doresc sa isi recupereze contravaloarea biletelor o pot face apelind la punctele de vinzare de unde au cumparat initial tichetul.

Hélène Ségara trebuia sa concerteze la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al sau. “Parmi la Foule” a fost lansat in aprilie 2011 si este cel de-al saptelea album al artistei franceze.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: