Concertul ”Fii vesel de Craciun” – corul Aletheia

corul-aletheia

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași declară deschisă stagiunea concertelor de Crăciun. Evenimentele au loc în Aula BCU Iași.  Miercuri, 7 decembrie, de la ora 19 – Concertul „Fii vesel de Crăciun”: Corul Aletheia deschide seria evenimentelor.

Concertul intitulat „Fii vesel de Crăciun” ne va introduce în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă prin sonorități muzicale în care duioșia colindei se alătură ritmurilor ancestrale.

Spectatorii vor avea prilejul de a se bucura de frumusețea aranjamentelor corale clasice, dar și de abordări contemporane ale intonațiilor arhaice, prezentate în primă audiție.

Concertul se va încheia cu lucrări din repertoriul internațional menite să trezească entuziasmul pe care fiecare dintre noi îl trăiește la cumpăna dintre ani. Vocile soliștilor Ana Maria Alexa, Elena Cărăuță, Antonia Cucerenco, Sandu Bantaș și Paul Iușcă vor încânta publicul prin expresivitatea interpretării și sinceritatea emoției pe care o vor transmite.

Corul va fi acompaniat la pian de conf. univ. dr. Ionela Butu și la percuție de Mihai Tăbârcă. Concertul va fi prezentat de Irina Păcurariu.

BILETE

Concertul „Fii vesel de Crăciun” se desfășoară în stagiunea Filarmonicii Moldova din Iași, biletele în valoare de 16 lei fiind puse în vânzare la Casa de bilete din str. Cuza Vodă, nr. 29. Relații la tel. 0332 882 025, e-mail: secretary@filarmonicaiasi.ro, www.filarmonicais.ro.

INFO

Filarmonica de Stat „Moldova”

Adresa: Str. Cuza Voda 29, RO-700037, Iasi

Tel: (004) 0232-212509; 0232-314601

E-mailsecretary@filarmonicais.ro

Web: filarmonicais.ro

FB: www.facebook.com/FilarmonicaMoldovaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: