Concertul de gala al participantilor la cursul de maiestrie interpretativa pian sustinut de maestrul Andreas Henkel din Dresda, Germania

Centrul Cultural German Iasi va invita luni, 20 februarie incepand cu orele 17.00 in sala de festivitati a Colegiului National de Arta „Octav Bancila” la concertul de gala al participantilor la cursul de maiestrie interpretativa pian. Cursul ce se desfasoara in perioada 13-20 februarie este deja la a opta editie in acest an, si este sustinut de catre Andreas Henkel, profesor la Conservatorul de Muzica din Dresda – Germania, pianist de talie internationala.

Numerosi tineri care au beneficiat de-a lungul timpului de indrumarile domnului Andreas Henkel, au cucerit importante premii la concursurile nationale si internationale, precum si la olimpiadele liceelor de arta.

In semn de pretuire pentru contributia substantiala a domnului Andreas Henkel la ridicarea nivelului scolii interpretative iesene si – implicit – romanesti, conducerea Colegiului National de Arta “Octav Bancila” i-a decernat titlul de Profesor Onorific al Colegiului National de Arta “Octav Bancila”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: