Concertul de colinde „Christmas Bells – Merci Band” va avea loc la Palatul Roznovanu

afis-christmas-bells

Concertul de colinde „Christmas Bells” susținut de trupa Merci Band și oferit de Ateneul din Iași va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu.

Merci Band a luat naștere la începutul anului 2011, și are în componență pe Adina Răducan- câștigătoarea X-Factor 2014, alături de Maximilian și Sebastian Muntean- semifinaliști Vocea României și Eurovizion. Cei trei membri ai formației au putut fi văzuti în numeroase emisiuni TV, atât solo, cât și în formula Merci Band. Cei trei au avut în ani prestatii foarte apreciate atât de juriu, cât și de public.

Datorită trecutului muzical solo al celor trei artiști, ei abordează în această formulă o varietate largă de genuri muzicale, având la bază armonii vocale complexe, aranjamente proprii, și o viziune ce se axează prioritar pe performanța muzicală. În spectacole își adaptează playlist-ul în funcție de public și cerințe, fie într-o variantă mai ritmată, fie pe piese mai lente, de atmosferă.

Magia Sărbătorilor la Palatul Roznovanu vă completează agenda serii de sâmbătă, 17 decembrie 2016. În Sala Mare de Spectacole „Vasile Pogor” va avea loc începând cu ora 19.00, Concertul de Colinde – „Christmas Bells”, suținut de Merci Band și oferit de Ateneul din Iași.

Persoanelor care și-au cumpărat bilete, le va fi restituită contravaloarea acestora de la casieria Ateneului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: