Concertele roz. Seria Beethoven I | ONLINE

Violonistul Gabriel Croitoru și pianistul Horia Mihail deschid seria Concertelor roz, în direct de la Sala Radio. Într-o perioadă plină de incertitudini, cu toate concertele cu public anulate, Radio România Muzical și Orchestrele Radio România deschid cea mai mare scenă din România: în direct de la Sala Radio, concerte fără public, însă cu publicul larg al celor care pot asculta de acasă, pe frecvențele Radio România Muzical și Radio România Cultural.

Este un prim pas spre revenirea la normalitatea ante-pandemie; o pată de culoare roz într-o lume gri, simbol pentru speranță și vitalitate.

Începând din 3 iunie până în 9 iulie, pe parcursul a 6 săptămâni, Radio România Muzical și Orchestrele Radio România propun câte două concerte săptămânal, în direct de la Sala Radio pe frecvențele Radio România Muzical și Radio România Cultural.

Ziua de miercuri este dedicată muzicii lui Ludwig van Beethoven. Miercuri, 3 iunie, ora 19.00, Gabriel Croitoru și Horia Mihail propun Sonatele nr. 1 op. 12 nr. 1 în Re major și nr. 5 op. 24 în Fa major “a Primăverii” de Ludwig van Beethoven.

Concertul este comentat de Irina Cristina Vasilescu și va putea fi urmărit în format audio-video, de sâmbătă, 6 iunie, ora 19.00 pe conturile fb și youtube Radio România Muzical și Orchestrele si Corurile Radio.

INFO

Radio Romania Muzical

www.facebook.com/Radio-Romania-Muzical

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

46% dintre români sunt dispuși să se vaccineze, dar intenția de vaccinare crește la 85%, dacă sunt îndeplinite anumite condiții

Primii pași de balet se fac la „Spirit of Dance”, în Iulius Mall Iași

TUIASI va avea un sistem hibrid și în semestrul al II-lea, iar în campus vor fi cazați aproximativ 4.400 de studenți

Creierul și Mintea Universului | Editura Școala Ardeleană

Scrie un comentariu: