Concertele de final de saptamana

Concertele de final de saptamana

sursa: www.fede.ro

Weekendul amatorilor de concerte debuteaza astazi, de la ora 20.30, in Underground Pub (la Cub). Pentru un bilet de 15 lei, iesenii pot asculta live trupa Toulouse Lautrec. Desi se ascund in spatele unui portret aristocrat, caracterizandu-se drept cultivati si boemi, membrii grupului se lasa vazuti la emisiuni televizate, in cluburile din intreaga tara si pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, Fete de la Musique , B’Estfest, Peninsula, Padina Fest si Rowmania Festival. Toulouse Lautrec se inscrie in zona muzicii alternative romanesti, iar piesele din albumul lor de debut, „Heroes”, s-au mentinut luni la rand pe primul loc in topurile Radio Guerilla.

Oferta muzicala a zilei de sambata este mult mai diversificata. De la ora 17, la Carturesti, in Iulius Mall, baietii din formatia Robin and the Backstabbers lanseaza primul lor disc – „Bacovia Overdrive. Vol. 1 Stalingrad”. Trupa va concerta si in Underground Pub, de la ora 20.30, pretul biletului fiind de 15 lei.

Tot in zona Cubului de pe Stefan cel Mare, in „Baza”, pentru 20 de lei, iesenii o pot asculta de la ora 22 pe Alina Manole. Ea este primul artist de folk-jazz din Romania, cea care a consacrat acest stil pe piata muzicala autohtona. Alina Manole canta pentru a treia oara la Iasi, de data aceasta aflandu-se intr-un turneu care se incheie odata cu reprezentatia de pe 8 decembrie.

De la ora 21, in Cafeneaua Phoenix din Piata Unirii, va canta live Maria Gheorghiu. Interpreta de muzica folk, cunoscuta si ca realizatoare de emisiuni radio, vine la Iasi cu recitalul „Pe la case luminate”. Rezervarile se fac telefonic, iar intrarea este 15 lei.

(sursa: www.ziaruldeiasi.ro; Autor: Liliana GINJU)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: