Concerte și sejururi all inclusive la Iulius Mall în luna iunie

Concerte și sejururi all inclusive la Iulius Mall în luna iunie/ afis iasiCel mai aşteptat sezon al anului începe la IULIUS MALL IAȘI cu evenimente dedicate celor mici, concerte ale artiştilor în vogă şi premii la cumpărături, constând în vacanţe all-inclusive la mare.

În luna iunie, IULIUS MALL transformă cumpărăturile în kilometri de vacanţă şi îi răsplăteşte pe clienţi cu sejururi de vis. Turcia, Grecia şi Mamaia sunt destinaţiile unde trei cumpărători norocoşi îşi vor petrece concediul, în compania familiei sau a prietenilor. În plus, IULIUS MALL îi invită pe iubitorii de muzică la trei concerte ale celor mai îndrăgiţi artişti: Deep Central, Bere Gratis şi Andreea Bălan.

În perioada 1-22 iunie 2013, clienţii mall-ului IULIUS care fac cumpărături de cel puţin 100 lei intră în loteria pentru cele trei vacanţe sau sunt recompensaţi cu unul dintre cele peste 2.000 de premii instant! Primii 100 de clienţi ai zilei, care îşi vor încerca norocul la Centrul Info prin apăsarea unui buton conectat la un ecran, au şansa să câştige ochelari de soare, genţi izoterme, produse de îngrijire Avon sau răcoritoare Nestea.

DEEP CENTRAL

Sâmbătă, pe 8 iunie, IULIUS MALL va desemna, prin tragere la sorţi, numele câştigătorului sejurului all inclusive, de 7 nopţi, pentru două persoane, la un hotel de 4 stele, în staţiunea Mamaia. Tot sâmbătă, admiratorii trupei Deep Centrale sunt aşteptaţi la concertul programat la ora 19.00.

BERE GRATIS

Pe 15 iunie, IULIUS MALL va premia o familie cu o vacanţă all inclusive în Turcia, pentru 7 nopţi, la un hotel de 5 stele, valabilă pentru doi adulţi şi doi copii. În aceaşi zi, de la ora 19.00, IULIUS MALL va răsuna de acordurile hiturile trupei Bere Gratis.

ANDREEA BĂLAN

Pe 22 iunie, un client IULIUS MALL va afla că va pleca împreună cu 3 prieteni pe insula Kos, în Grecia, unde va petrece un sejur de 7 nopţi, la un hotel de 5 stele, în regim demi-pensiune. De la ora 19.00, Andreea Bălan va da startul carnavalului, într-un show incendiar, care aminteşte de petrecerile exotice de la Rio de Janeiro.

IULIUS MALL îşi premiază clienţii cu vacanţele pe care şi le doresc: romantism pe plajă, relaxare în familie şi distracţie alături de prieteni!

INFO

www.iuliusmall.com/iasi

www.facebook.com/IuliusMallIS

www.twitter.com/IuliusMallIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: