Concerte de Jazz cu trupa germana ‘MAD, 17-18 aprilie

Miercuri, 17 aprilie, ora 18.30 sunteti invitati la un extraordinar concert de jazz cu trupa „MAD” din Germania. Evenimentul face parte din seria ”Saptamana germana la Ramada”, inclusa in Cafekultour 2013.

Groove spontan – trei litere, trei instrumente, trei nebuni: m.artin meixner – keyboard; a.ntoine fillon – tobe; d.irk blümlein – bass

MAD este un trio format din muzicieni unși cu toate alifiile de pe scena germană pop și jazz care s-au hotărât să producă muzică groove spontană cu umor, plăcere și  improvizație.

M” este reprezentat de Martin Meixner, care printre altele cântă pentru Cassandra Steen și Helen Schneider, două cântărețe de success din Germania.

A” este Antoine Fillon, care a bătut pentru mult timp tobele pentru Harald Schmidt Show, o emisiune urmărită în Germania.

D” este Dirk Blümlein, unul dintre cei mai buni chitariști de bass din sudul Germaniei, care face parte și din celebrul grup pop Fools Garden ce a cunoscut succesul cu hit-ul ”Lemon Tree”.

…veniți, vedeți și ascultați!

Intrarea se face pe bază de rezervare la nr. de telefon 0726/698119

Trupa MAD din Germania va susține un concert de jazz si  joi, 18 aprilie, de la ora 19.00, într-un cadru mai larg,  în Palas Mall, zona Atrium.

Concert de jazz cu trio-ul MAD din Germania – 18 aprilie

Concert de jazz cu trio-ul MAD din Germania - 18 aprilie/ afis IasiData: joi, 18 aprilie 2013, ora 19:00

Locul: Palas Mall – zona Atrium – Intrarea liberă

Centrul Cultural German Iaşi și Palas Mall au plăcerea de a vă invita la un nou concert de jazz cu trupa MAD din Germania. Concertul va avea loc joi, 18 aprilie, începând cu orele 19:00 în zona Atrium din incinta Palas Mall.

  • m.artin meixner – keyboard
  • a.ntoine fillon – tobe
  • d.irk blümlein – bass

Groove spontan – trei litere, trei instrumente, trei nebuni

MAD este un trio format din muzicieni unși cu toate alifiile de pe scena germană pop și jazz care s-au hotărât să producă muzică groove spontană cu umor, plăcere și  improvizație.

”M” este reprezentat de Martin Meixner, care printre altele cântă pentru Cassandra Steen și Helen Schneider, două cântărețe de success din Germania.

”A” este Antoine Fillon, care a bătut pentru mult timp tobele pentru Harald Schmidt Show, o emisiune urmărită în Germania.

”D” este Dirk Blümlein, unul dintre cei mai buni chitariști de bass din sudul Germaniei, care face parte și din celebrul grup pop Fools Garden ce a cunoscut succesul cu hit-ul ”Lemon Tree”.

…veniți, vedeți și ascultați!

Intrarea este liberă.

INFO

HOTEL RAMADA

Strada Grigore Ureche 27

www.ramadaiasi.ro

www.madmusic.tv/mad_showband/M.A.D.html

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: