Concerte de colinde, targ de cadouri handmade si serbari de Craciun, la Iulius Mall

iulius-mall-de-cracun-ai-distractia-cadou-foto-2013
Magicele sărbători de iarnă sunt aşteptate la Iulius Mall cu decoraţiuni strălucitoare, oferte speciale, mii de premii la cumpărături şi daruri muzicale deosebite, care creează atmosfera de basm a Crăciunului.

Joi, 19 decembrie 2013, de la ora 17:30, cvartetul de saxofoane „Sax Action”, compus din elevi ai Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”, va interpreta cele mai frumoase colinde într-un mod cât se poate de original.

Seria concertelor continuă vineri, 20 decembrie, când trupa „Voice of Grace” va urca pe scena de la parterul mall-ului, din zona Carrefour Market. Cântecele de iarnă vor răsuna începând cu ora 19:30.

Duminică, de la ora 17:00, tot la parterul Iulius Mall, princhindeii talentaţi de la Palatul Copiilor vor susţine un concert de colinde interpretate la vioară. O oră mai târziu, membrii „Gârlea Cvintet” vor încânta publicul cu alte melodii de sezon.

Clienţii Iulius Mall aflaţi în căutarea darurilor sunt invitaţi la Târgul de Cadouri Handmade, unde îi aşteaptă sute de produse aparte, meşteşugite cu mult suflet şi talent. Creaţiile unicat pot fi cumpărate în perioada 20-23 decembrie, de la parterul mall-ului.

Până pe 22 decembrie, grădiniţele ieşene au pregătit pentru părinţi şi pentru Moşu’ cele mai frumoase serbări de iarnă. Sute de copii vor colinda, vor recita poezii, vor dansa şi vor fi răsplătiţi cu daruri.

CONCURS

Şi în acest an, cumpărăturile în prag de Crăciun de la Iulius Mall aduc mii de daruri clienţilor harnici. Un FORD FIESTA TREND trage din greu sania Moşului, încărcată cu alte cadouri: telefoane NOKIA LUMIA 520, căni cu tematică de Crăciun, fulare, vouchere de cumpărături, cosmetice Avon, sticle cu licori savuroase şi sucuri. Șanse de câştig sunt până în Ajunul Crăciunului.

PROGRAM DE SĂRBĂTORI

Iulius Mall a pregătit pentru clienţii fideli un program special de sărbători. Astfel, pe 24 decembrie, cadourile pentru cei dragi vor putea fi achiziţionate până la ora 18.00. În prima zi de Crăciun, mall-ul va fi închis, dar pe 26 decembrie, magazinele vor fi deschise de la ora 10.00 până noaptea târziu. În ultima zi din 2013, ieşenii pot face cumpărături pentru petrecerea de Revelion până la ora 18.00. Anul Nou începe pe 2 ianuarie la Iulius Mall, de la ora 10.00.

Programul Iulius Mall în perioada Sărbătorilor de Iarnă.
Magazinele Iulius Mall, Altex şi Carrefour Market.

  • 24 decembrie: 10.00 – 18.00
  • 25 decembrie: ÎNCHIS
  • 26 decembrie: 10.00 – 22.00
  • 31 decembrie: 10.00 – 18.00
  • 1 ianuarie: ÎNCHIS
  • 2 ianuarie: 10.00 – 22.00

programul-de-sarbatori-de-la-iulius-mall-ias-2013

INFO

www.iuliusmall.com
pr@iuliusmall.com
www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: