Concerte Alexandrina Hristov in Iasi

* sambata, 17 decembrie, ora 21.00 in Mojo Bar (str. Cuza Voda nr. 30-32) * duminica, 18 decembrie in Dublin Pub

Alexandrina Hristov revine la Iasi pentru doua concerte ce fac parte din cel mai recent turneu al sau. Acestea vor avea loc pe 17 si 18 decembrie in Mojo Bar, respectiv in Dublin Pub.

Artist fee: 20 lei

Invitatiile pentru concertul din Mojo Bar se pot lua de bar, incepand de miercuri, 14 decembrie ora 18:00. Numar limitat.

Alexandrina Hristov este o artista originara din Republica Moldova. Activitatea sa se leaga de muzica, pictura si poezie. Piesa cu care a devenit cunoscuta publicului romanesc se numeste “Fata merge pe jos“.

Alexandrina cinta in romana, franceza si rusa. Stilul sau muzical este greu de definit, dar se incadreaza intre pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz si soul, cu elemente inovatoare la nivelul compozitiei si versurilor. Alexandrina apare adesea pe scena alaturi de o trupa de instrumentisti, dar uneori isi sustine recitalul in formula voce-pian.

In ceea ce priveste preferintele sale muzicale, Tori Amos detine intiietate, cu care impartaseste trasaturi precum sensibilitatea si versatilitatea vocii, virtuozitatea de a cinta la pian si sensibilitatea versurilor, pe alocuri absurde. Alti artisti care i-au influentat stilul sunt PJ Harvey, Bjork, Morcheeba.

Alexandrina Hristov – Pijamale reci (in Mojo Bar)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Concerte Alexandrina Hristov in Iasi”

  1. Luntrasu Alexandra says:

    de unde iau bilete pt Concertul ei in Dublin?

    1. admin says:

      Pentru Dublin Pub va puteti face rezervare la tel. 0729 993 197, 0729 802 765 sau 0371 395 777. Pentru rezervarile din zilele de Vineri, Sambata se percepe un tarif de consumatie minima.

Scrie un comentariu: