Concert Within Temptation & special guests @Arenele Romane

within temptations arenele romane

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, în Arenele Romane din București unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik. Toamna începe în forță pe muzică Symphonic, Progressive și Math Rock prezentate de cei mai apreciați artiști ai momentului.

Within Temptation, trupă celebră pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganță într-o interpretare melodramatică și puternice compoziții Metal, revine la București după patru ani și un album distanță. O formație matură care cântă de 20 de ani și a susținut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

Agent Fresco reprezintă Islanda la ARTmania Bucharest Blast și vor susține aici un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. În esența muzicii lor regăsim o hiper intensitate lirică transmisă prin versuri croșetate fin, melodii puternic încărcate cu emoție artistică, multiritmicitate și erupții spasmodice de chitară hotărâtă susținute de o percuție matematic structurată ce variază între jazz-ul de calitate și rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty procesează și amplifică sisteme Math Rock fără să evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg după ce a câștigat multe Grammy-uri și promite să devină headliner la cea de-a zecea ediție ARTmania Bucharest Blast.

BILETE

Biletele pentru ARTmania Bucharest Blast presents Within Temptation & special guests vor fi distribuite prin presale-uri pentru locurile în picioare pe cantități limitate și prețuri fixe pentru tribune: http://bit.ly/wt-am

Zona A – Presale I – 200 unități 150 lei (aproape epuizate)
Zona A – Presale II – 300 unități 180 lei
Zona A – Sale Final – 500 unități 210 lei

Zona B – Presale I – 200 unități 90 lei (aproape epuizate)
Zona B – Presale II – 300 unități 120 lei
Zona B – Sale Final – 1100 unități 140 lei

Tribuna G H I – 140 lei
Tribuna F J – 150 lei
Tribuna D E K L – 180 lei

Biletele au prețuri între 90 si 210 lei disponibile pe artmania.ro și în rețelele partenere.

INFO

ARTmania

artmania.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: