Concert :umbra | Acaju

Joi, 28 noiembrie, suntem căzuți din lună pe timp de seară, plutind pe muzică live. Musafirii serii care vin tocmai din bucurești sunt Umbra, iar invitații speciali sunt ai noștri dragi Fine, It’s Pink.

Noi suntem Umbra și cântăm indie rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai încă întrebarea potrivită pentru că răspunsul o să vină de la sine.

“Incredibilul accident de-a fi cuminte” este o colecție de povești scurte în stilul :umbra despre încercările omului normal în lumea în care timpul e grăbit și toate sunt pe dos. Titlul albumului conturează traseul simțurilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare între semeni până la fericirea găsită în lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, trăită cu lipsa de urgență a omului ce își împlinește destinul în etape, “Incredibilul accident de-a fi cuminte” ne poartă în universul invers sorții fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate sau de lipsa de șansă, căruia însă i se oferă șansa unui destin pozitiv.
:umbra ne invită la un traseu emoțional prin sunete, iar albumul ne oferă finalul sau ca pe un antidot administrat, după îndelunga introspecție, epocii pe care o experimentam cu toții.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe post rock și grunge.
Primul album al trupei „Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul din prezent. Este albumul care te face să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată.
În 2019 :umbra lansează două live sessions pentru piesele “Ce bine-i aici” și “Come as you are” (o reinterpretare în stil propriu a piesei formației Nirvana), single-ul de studio “Azi nici timpul n-are timp” și un videoclip ce marchează atat prima colaborare, cu Ana Coman, cât și primul single în rotație la un post important de radio, pentru piesa “Căzuți din luna”.

BILETE

Intrarea este 20 lei iar biletele în număr limitat se vor găsi la bar începând de miercuri, 6 noiembrie.

INFO

ACAJU

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: