Concert TRUDA @Underground The Pub

truda-underground

Ultima zi din saptamana nu poate fi fara vreun eveniment in Underground Pub Iasi, asa ca duminica 14 decembrie de la ora , formatia Truda va sustine un concert.

DESPRE

Trupa ia fiinta in decembrie 2006 la initiativa lui Fotzey, pe atunci chitarist al formatiei CASH. Alaturi de Don Benassi si Nunu s-au conturat primele piese: \”Idiot\”, \”Te nasti, trudesti si mori\”, \”Purcica mea\” \”Vreau doar sa i-o trag\” etc.

In aprilie 2007 Dan Sferle (aka Ghiavolu) se alatura trupei in postura de vocalist. Formula fiind completa apar si primele concerte, la: Cluj, Bistrita, Timisoara, Bucuresti etc. Dupa inregistrarea primului EP, care se numeste \”Purcica mea\”, Ghiavolu se retrage din trupa si este inlocuit de Stancu Sebastian. Cam asa este…

Formatia inregistreaza si primul album full-lenght intitulat \”Taraf Nation\”. Formula in momentul inregistrarilor era: Fotzey (chitara), Sebi (voce), Piciu (chitara), Don Benassi (bas) si Ricco Kave (tobe). Dupa o serie de 60 de concerte in toata tara, printre care Premiul cel mare la festivalul \”Aici Severin\” si un concert sustinut in deschidere la Soulfly, Don Benassi se retrage din trupa , acesta fiind inlocuit de Piciu, la bas. In vara anului 2009 Piciu este inlocuit la bas de Canibalu, acesta activand in trupa doar 6 luni, plecand odata cu vocalistul Stancu Sebastian in ianuarie 2010.

Trupa realmente renaste ca integritate, cat si psihic, in momentul in care Fotzey preia postul de vocal iar la bas si chitara vin Johann Hentz si Syca-n Destroy. In aceasta formula trupa lanseaza noul album intitulat Agro-Cultura, cazand ulterior de comun acord cu Syca-n Destroy ca aceasta colaborare sa inceteze, pentru ca Syca sa se poata ocupa de formatia lui de suflet She-Wolf. Locul lui este luat de Sfantu\’ Francisc \”Mr. Proper\” cu care Fotzey si Ricco au mai cantat in formatia \”Bonebreakers\”.

Discografie: 2011 – Nyi Foame; 2010 – Agro•Cultura; 2009 – Tara Pupatorilor De Moaste; 2008 – Taraf Nation; 2007 – Purcica Mea

BILETE

Accesul in sala va fi posibil incepand cu ora 20:30. Biletele vor putea fi achizitionate doar de la intrare, avand pretul de 15 lei. Rezervari mese: 0735004001 intre orele 18-22.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: