Concert Tourette Roulette /Underground The Pub

Trupa s-a format în vara anului 2014 și a avut primul concert în 2015. Este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând cu fiecare cântec un gen diferit: de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll. Sunteti aasteptati la concert vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 2100, in Underground Pub.

În 2015 au lansat 2 piese: „Guillotine” cu lyric video, „eX” Pe 29 februarie 2016 au lansat si primul videoclip oficial la piesa “Fight Fire”.

Single-ul “Stars” a fost lansat in mai 2016 si este promovat pe radio (Guerrilla, Radio 7, Radio Trib, TANANANA) de asemenea, este difuzat pe Music Channel Romania si HIT Music Channel. Cateva luni maitarziu, a urmat randul piesei “Somebody Stop Me!”

In martie 2017, trupa lanseaza “Games”, cu sustinerea site-ului Vice Romania si se bucura de succes, fiind promovata pe toate platformele online, radio si TV de specialitate.

Trupa a sustinut concerte prinBucuresti in cluburile Club Control, Expirat, Fabrica etc, cat si in cadrul Festivalurilor precum: Street Delivery, Alt-Fest, Darkside Nights, Focus Festival, Funk Rock Hotel, GreenSounds Festival, unde a fost primita foarte bine de public cat si de presa online. Tourette Roulette este si una din trupele finaliste din cadrul concursului Sziget Talent. De asemenea, Tourette Roulette au aparut la emisiuni precum: ApropoTV, Alternative Nation cu Hefe, Grolsch Opening Act, Grolsch Residence si Balcony TV Bucharest.

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette lanseaza albumul de debut intitulat T!T$,  precedat de videoclipul pentru piesa DISCO GIGI. Albumul este disponibil pe toate platformele digitale precum Deezer, Spotify, Apple Music, Google Play, iTunes etc. si ii are cainvitati pe Mihai Andrei (Breathelast.), Kent Archie (The Bridge Committee), Gorgon (Macanache& The Putreds). De asemenea, Adrian Despot semneaza productia piesei Guillotine.

BILETE

Bilet: 20 lei. Biletele disponibile online in reteaua Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-tourette-roulette-iasi. Bilete sunt disponibile si la locatie.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: