Concert Toulouse Lautrec, in HAND

Vineri, 18 noiembrie 2011, de la ora 21.00, Toulouse Lautrec isi lanseaza noul album ”Heroes” la Iasi in Club HAND.

Trupa Toulouse Lautrec a fost infiintata in 2009 si suna deja foarte matur. Au un sound original de rock ”alternative”, jucindu-se cu versurile in limba romana si engleza, chiar si franceza cand ii ia valul. Trio-ul se

toulouse lautrec

"HEROES" contine 16 piese originale compuse de Toulouse Lautrec in perioada 2009 – 2011.

recomanda numai cu numele de scena, respectiv Apartman (chant & chitara), Dizzy (bas & chant) si Greenman (baterie) si se autocaracterizeaza astfel: “Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel base a Bucarest. La diversite est une chance, cultivez-la! Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vinatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai cirpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor”.

Toulouse Lautrec se vor prezenta in fata iesenilor cu noul album “Heroes”. Acesta contine 16 piese originale compuse de Toulouse Lautrec in perioada 2009 – 2011. Versurile ii apartin lui Catalin Rulea cu exceptia piesei 1 – Andreea  Tincea si 14 – o colaborare cu Andreas Aron. Inregistrarile au fost realizate la Great Below Studio si Creativelaboratories Studio iar mixajul si masteringul sint opera producatorului britanic Adam Whittaker.

“Te Spun” (inspirata de o nuvela a lui Julio Cortazar) cu peste 150.000 de vizionari pe youtube si “Yesman” au avut statut de NR.1 in topurile radiourilor care “suporta” muzica rock iar cel mai recent single al trupei – “Domino” – a intrat  direct pe locul 1 in Top Show la Radio Guerrilla saptamana trecuta.

Videoclipul piesei Domino (realizat de catre Vlad Petri)


Toulouse Lautrec – ”HEROES” este un album produs si distribuit in exclusivitate in Romania de A&A Records sub licenta SpaceRay Music.

Bilete

Biletele se pot achizitiona de la intrare in seara evenimentului. Pret bilet: 15 lei.

Pentru rezervari: 0755/41 79 49 (Ciprian)

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: