Concert Tierra Sin Pan ”Vis de Iarna”, la BCU Iasi

2014.12.18.Concert Tierra Sin Pan

Ieșenii sunt invitați în această săptămână la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași pentru a lua parte la concertul special de iarna sustinut de ansamblul Tierra Sin Pan.

Vis de iarna este o frumoasa poveste ce se petrece intr-o seara de decembrie, intr-un orasel elegant unde fiecare copil reprezinta un mesaj de prietenie pentru cei dragi. Povestea este spusa intr-o maniera speciala prin muzica formatiei Tierra Sin Pan, numeroasele momente de interactivitate cu publicul prin executarea unor ritmuri folosind palmele, picioarele, obiecte din lemn sau din metal, dar mai ales cu ajutorul copiilor.

Nu vor lipsi dansul si surprizele oferite de artistii din formatia Tierra Sin Pan.

Joi 18 decembrie 2014, ora 19:00 – Concertul „Vis de iarnă” susținut de ansamblul Tierra Sin Pan. Interpretează: Raluca Dobre, vioară; Luminița Ciobanu, violă; Daniel Bîrlescu, acordeon; Grigoriță Mandache, contrabas; Theo Popescu, percuție; Mihaela Loredana Gârlea, solist vocal. Invitat: Cristian Gârlea, pian.

Intrarea este liberă!

În 2014 se împlinesc 175 de ani de activitate pe principii de organizare modernă a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Înglobând fonduri care au făcut parte din fostele biblioteci ale Academiilor domneşti (cea mai veche, de pe la 1640, fiinţând la Mănăstirea Trei Ierarhi), Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi este o instituţie de cultură a cărei evoluţie a transformat-o într-o componentă principală a vieţii universitare ieşene de astăzi, având rolul ei distinct, în care funcţiile sale informative şi formative se împletesc cu calitatea de tezaur al miilor şi sutelor de mii de tomuri preţioase pe care le deţine în colecţiile sale. Biblioteca „Mihai Eminescu” înseamnă tradiţie şi continuitate, un centru activ de informare, educaţie multilaterală şi valorificare a unui inestimabil tezaur.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Back to The Future | Classix Festival 2022

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: