Concert The Prodigy la Chisinau

Vino sâmbătă, 3 iunie 2017, de la ora 18:00 în Piața Marii Adunări Naționale, la un concert incendiar marca The Prodigy pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare Orange în Moldova.

Surprizele frumoase de la Orange nu se termină aici. Concertul va fi deschis de un alt artist de talie internațională, identitatea căruia va fi o surpriză. Pentru a afla cine este, te îndemnăm să urmăreşti pagina evenimentului cât și pe www.orange.md/prodigy

The Prodigy a influențat generații întregi, cu peste 30 de milioane de CD-uri vândute în întreaga lume și numeroase premii muzicale câștigate.

The Prodigy este creditat ca fiind unul din pionierii genului Big Beat, care a avut o popularitate mainstream între anii 1990 și 2000. Însă de-a lungul istoriei, trupa nu a cântat doar în acest stil, ci și-au manifestat „nestatornicia” prin abordarea diverselor stiluri muzicale. Au abordat stiluri de la rave și hardcore techno până la big beat și rock electronic.

Trupa a evoluat inițial în scena rave underground la începutul anilor 1990, iar de atunci au obținut o popularitate globală și un renume mondial. Pe durata existenței sale, grupul a câștigat numeroase premii muzicale, printre care două “BRIT Awards” pentru cea mai bună formație dance britanică, trei premii “MTV Video Music Awards”, cinci premii “MTV Europe Music Awards” și două nominalizări la premiile “Grammy”.

Supranumiți “Nașii genului Rave” și “Prima trupă dance pentru publicul alternativ”, The Prodigy rămâne una dintre cele mai de succes trupe de muzică electronică din toate timpurile. Pe data de 3 iunie și tu vei avea ocazia să te încarci cu energia lor pozitivă într-un concert live excepțional.

BILETE

Show-urile The Prodigy sunt unele dintre cele mai grandioase show-uri din lume și majoritatea sunt SOLD OUT. Similar evenimentelor trecute, Orange face acest show unic accesibil practic fiecăruia, minimalizând prețul biletelor. Beneficiază de această şansă unică şi asigură-ți din timp prezența la eveniment. Din 28 martie biletele sunt disponibile în:

 • Orange Smart Store, Shopping Malldova, et. 3
  Zilnic: 16:00 – 21:30
 • Orange Studio, str. M. Eminescu 60
  Luni – Sâmbătă: 16:00 – 21:00
  Duminică: 16:00 – 19:00
 • Orange Smart Store Botanica, bd. Dacia 27
  Luni – Sâmbătă: 16:00 – 20:00
 • Orange Digital Shop Bălți, str. Independenței 24 (Patria)
  Zilnic: 8:00 – 18:00
 •  Orange Digital Shop Cahul, str.A. Mateevici 35
  Zilnic: 8:00 – 18:00
 • Online pe: iticket.md/event/orange-celebreaza-10-ani-cu-the-prodigy

Din 28 martie până în 26 mai, inclusiv:Main Zone – 200 MDL, Slam Zone – 400 MDL, Seat Zone – 700 MDL , Lounge Zone – 1500 MDL Din 27 mai până în 3 iunie, inclusiv: Main Zone – 300 MDL, Slam Zone – 500 MDL

Urmăreşte pagina evenimentului şi pagina Orange pe Facebook pentru a afla toate noutățile – va aşteaptă un eveniment deosebit cu o mulţime de oaspeţi speciali, cel mai important dintre ei fiind chiar tu.

Organizatorii evenimentului – NRG Events și Suhih Production.

INFO

Orange

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: