Concert The Motans Round 2

Iasul ii iubeste. 27 ianuarie SOLD OUT. TIMES, impreuna cu THE MOTANS, asteapta fanii cu un ROUND 2, pe 28 ianuarie 2017, de la ora 21:30! Powered by Tuborg & Jameson.

Vin tot din Republica Moldova, lucreaza cu aceeasi casa de productie ca si Carla’s Dreams si sunt la fel de discreti. Trupa The Motans a lansat videoclipul la piesa ”Versus” in luna noiembrie a anului trecut, cu speranta de a cuceri publicul din România asa cum au facut-o baietii de la Carla’s Dreams. Inna le-a apreciat piesa si i-a felicitat printr-un mesaj postat pe Facebook. Pana acum videoclipul postat pe pagina lor de YouTube a strans peste trei milioane de vizualizari.

‘Putini oameni stiu ca mai bine de un an „The Motans” a fost doar un om. Atâta timp cât compuneam si inregistram piesele la studio fara sa dau vreun concert, nu am avut necesitatea de a forma un band. Acum insa lucrurile s-au schimbat, vreau sa transform conceptul „The Motans” in viitorul apropiat intr-o trupa completa, in care orice membru din echipa va putea veni cu sugestii si idei noi.” fragment dintr-un interviu acordat de Denis Roabes revistei Vip Magazine

BILETE

Pret bilet: 50 lei – locuri limitate. Biletele se pot achizitiona incepand cu 14.01.2017, ora 14:00, in urmatoarele locatii:

  • TIMES – Marti-Duminica, de la ora 18:00 pana la 00:00;
  • Aurelian Ion Hair & Skin Salon – Luni-Vineri, orele 9:00-19:00 si Sambata, orele 9:00-17:00;
  • Solar Princess – Luni-Vineri, 10:00-20:00; Sambata-Duminica, 10:00-16:00.

INFO

Times

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: