Concert The MOOoD, in Club ZONA

 

Vineri, 18 noiembrie 2011, ora 22.30, trupa The MOOoD va sustine un nou concert in Clubul ZONA . In deschidere va canta trupa Fingerprint.

Pretul unui bilet de intrare la locatie va fi de 15 lei. Doritorii vor gasi bilete la 10 lei in numar limitat la TheVery Shop si Magazin Patruzeci Grade.

The MOOoD este o trupa de rock alternativ din Romania, formata in aprilie 2006 de Marius Moise (voce) Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Virgil Chitu (bas). Povestea The MOOoD incepea in noiembrie 2006 in clubul Big Mamou unde au cantat in fata a peste 150 de prieteni. Sound-ul brit indie-rock, vocea speciala a solistului si showurile energice au conturat treptat label-ul The MOOoD.

Avand un succes imediat si o evolutie fulminanta, The MOOoD au castigat admiratia publicului cluburilor bucurestene si din tara. Au fost invitati sa cante si pe scenele unor mari festivaluri ca: B’estfest (2008 si 2009), in deschiderea concertului Lenny Kravitz in 2008 (Romania), Exit Festival (Serbia – 2009) in fata a 70.000 de oameni si la cel mai mare show-case festival din Europa, Eurosnic Festival (Olanda – 2009). Printre cele mai cunoscute piese se pot enumera Two Times, Back in the Shop, Lies.

In cursul acestui an trupa a lansat albumul “OOo”, album ce a fost inregistrat si mixat de Alexandru Ispas, si care contine 12 piese: Stay Right, Mighty Man, Lies, Two Times, Silence Please, Silence, Back In The Shop, The Sin, Get Away, Hey, Extasy, Barracks.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: